Οι Φίλοι ΣΥΡΙΖΑ Σάμου κλείνουν τη σελίδα τους στο Facebook γράφοντας: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ.»

70

Οι Φίλοι ΣΥΡΙΖΑ Σάμου κλείνουν τη σελίδα τους στο Facebook γράφοντας: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ.»

 Αυτή ήταν η πρώτη τους ανάρτηση:

Και αυτή είναι η τελευταία…

Η τελευταία φράση υπάρχει πλέον σε διάφορα σημεία της σελίδας (για όσο αυτή μείνει ακόμα στον ‘αέρα’), απ’ το Description:

μέχρι το About:

Σε σχόλιο χρήστη που έλεγε «να το στείλετε και στον Αλέξη» οι Φιλοι συριζα Σαμου απαντούν: «Δεν χρειάζεται να το στείλουμε στον Αλέξη, γιατί ο ίδιος με τις πράξεις και τα λόγια του τό ‘χει καταλάβει ότι μας οδήγησε αργά και βασανιστικά σε αυτά τα συμπεράσματα. Πάντως, όλες οι κυβερνήσεις και οι αντιπολιτευσεις φταίνε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.»

Η Έρη Ρίτσου, συγγραφέας και κόρη του ποιητή Γιάννη Ρίτσου σχολίασε: «Ξέρω πως δεν είναι καθόλου εύκολο να αποχωρήσει κανείς από ένα χώρο με τον οποίο έχει δεθεί συναισθηματικά. Ξέρω, πως δεν είναι καθόλου εύκολο να παραδεχτεί κανείς πως αφέθηκε να παρασυρθεί και να κοροϊδευτεί.

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί κανείς το γεγονός πως αυτοί στους οποίους πίστεψε ήταν απλώς τύποι ανέντιμοι που εκμεταλλεύτηκαν την ιδεολογία των ανθρώπων για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά που τους είχε ανατεθεί, και να την κάνουν απλώς για ίδιον όφελος. Ξέρω πως πάντα κανείς ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τα κακά που συμβαίνουν και είναι διατεθειμένος να δεχτεί τις οποίες δικαιολογίες του προσφέρονται.

Και, ναι, όπως πολλοί στα πιο πάνω σχόλια, θεωρώ πως αργήσατε πολύ να αντιδράσετε, αλλά θεωρώ επίσης έντιμο το γεγονός ότι αντιδράτε.

Μια συμβουλή έχω μόνο για το μέλλον. Μην εστιάζετε στα λόγια αλλά στις πράξεις. Θέλω να πω πως στα συμπεράσματα που καταλήγετε σήμερα, θα είχατε καταλήξει από το 2012 αν εστιάζατε όχι σε αυτά που λεγόντουσαν αλλά στα κολλητηλίκια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΣΕΒ, την κυρία Αγγελοπούλου, τους εφοπλιστές, και τα διαπιστευτήρια προς Αμερικάνους και Ευρωπαίους…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ