Π.Νίκας ένας ακόμη αντίπαλος του Τατούλη…!!! ή ξανά για Δήμαρχος…?

71

“Πολύ σύντομα, στο χρόνο που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει”, θα ανακοινώσει αν θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, τόνισε χαρακτηριστικά στην “Ε”.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτησή μας για το πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του, δήλωσε: “Γι’ αυτή τη θέση την οποία κατέχουμε, είχαμε συνεννοηθεί στο παρελθόν με κάποιους ανθρώπους και με αυτούς πρέπει να συνεννοηθούμε και πάλι. Αναφέρομαι σε κόμματα, φορείς, συνεργάτες, δημοτικούς συμβούλους. Θα κάνω αυτό που πρέπει και θα το ανακοινώσω στο χρόνο τον οποίο πρέπει. Ξέρω ότι από τη δική μου ανακοίνωση εξαρτώνται εξελίξεις, ανακοινώσεις από άλλα πρόσωπα. Θα γίνει πολύ σύντομα και με τον τρόπο που πρέπει”.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τη λύπη του για την ένταση που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου και ευχήθηκε “μακάρι η αυτοδιοίκηση να μην παρασυρθεί και δεν πρέπει να παρασυρθεί”.

Για το ενδεχόμενο άλλων υποψηφιοτήτων στο Δήμο Καλαμάτας, που ενδέχεται κάποιος απ’ αυτούς να είναι διάδοχός του, παρατήρησε: “Κόσμος υπάρχει άξιος. Οσο περισσότεροι ασχολούνται με τα κοινά τόσο καλύτερα για τον τόπο μας. Χρειαζόμαστε άξιους και ικανούς ανθρώπους, δεν έχει σχέση η ιδεολογία του καθενός. Αρκεί να θέλουν και να μπορούν παράλληλα να προσφέρουν στον τόπο τους”.

Γ.Σ.

eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ