Ολόκληρο το περιεχόμενο ενός ανθοπωλείου έστειλε δώρο ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη;

125

Οι πληροφορίες ότι ο Α. Τσίπρας μετά την διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολόκληρο το περιεχόμενο ενός ανθοπωλείου, δεν επιβεβαιώνονται.

Το δεδομένο είναι πάντως, ότι είναι εντελώς ατελέσφορη η προσπάθεια της Ν.Δ να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες ότι τα λεγόμενα του Μητσοτάκη, ειδικά για την εφταήμερη εργασία παραποιήθηκαν.

Απλώς ήταν τέτοιο κράξιμο που δέχτηκε, -πιθανόν να δημιουργήθηκε και εσωκομματικό πρόβλημα- που τα παπαγαλάκια της Ν.Δ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Προφανώς οι λογογράφοι του Μητσοτάκη αγνοούν την “σοφή” ρήση που είχε πει ο “εθνάρχης” τους Κωνσταντίνος Καραμανλής: “Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται”.
Πόσο μάλλον σε μια προεκλογική περίοδο να εκστομίσεις δημόσια τέτοια “όνειρα”, όπως αυτά που έχει η συντηρητική παράταξη και ο αρχηγός της.

Και φυσικά δεν υπάρχει καμιά παρανόηση στα όσα είπε ο Μητσοτάκης.
Ολοι τον ακούσαμε να μιλάει για επταήμερη εργασία και όχι για επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων κάτι που έτσι κι αλλιώς υπήρχε πάντα. 
Αυτά τα δυο δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.

Πολύ σωστά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης, αντιλαμβανόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει πάρει την “μπουκιά απ’ το στόμα”, υπερθεματίζει σε αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να γίνει αυτός ο εκλεκτός του κεφαλαίου. Μόνο έτσι εξηγείται η πρότασή του για 7ήμερη εργασία, δήθεν με τη θέληση των εργαζομένων, όταν όλοι γνωρίζουν πως ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς εκβιάζει αυτήν τη “θέληση” των εργαζομένων».

Χιλιάδες τα σχόλια των χρηστών του twitter για την συνέντευξη του αρχηγού της Ν.Δ,

Ενδεικτικά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ