ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ & CHRISTMAS TENNIS CAMP

75

 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στα μέλη του προχωρά σε μια  πρωτοποριακή για το κορινθιακό τένις συνεργασία  που στόχο έχει την  βέλτιστη εκγύμναση των αθλητών, -τριων του και την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις υψηλές προσδοκίες τους σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Με ιδιαίτερη  χαρά και τιμή  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας  του με την BAVELAS TENNIS ACADEMY,  την ακαδημία του ομοσπονδιακού προπονητή της γυναικείας εθνικής μας ομάδας  FED CUP  Τάσου Μπαβέλλα. Ο έλληνας coach έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του μια πλειάδα επιτυχιών και ως παίκτης, αφού υπήρξε επι σειρά ετών πρωταθλητής, αλλά και ως προπονητής με αποκορύφωμα την άνοδο της Εθνικής ομάδας γυναικών στην πρώτη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης του FED CUP ενώ κατα καιρούς έχει αναδείξει αθλητές με μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αθλήτρια  Άννα Αρκαδιανού, την πρώτη ελληνίδα τενίστρια στη κατάταξη της ITF JUNIORS και μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας στου Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σε συνεργασία με τους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα εφαρμόσουν σύγχρονα  προγράμματα με πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας τα οποία θα απευθύνονται σε όλους τους  αθλητές του Ομίλου , ηλικίας από 6 -16 ετών αλλά και στα ενήλικα μέλη του που θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συλλόγου σ όλα τα επίπεδα όπου θα αναδειχθούν αθλητές με άριστη τεχνική και φυσική κατάσταση.

 Πιστεύουμε ότι αυτή η κοινή τους απόφαση θα αποτελέσει και ένα πρώτο βήμα για την  ισχυροποίηση της αντισφαίρισης στην πόλη μας.

Η πρώτη γνωριμία με τον Τάσο Μπαβέλλα και το team του θα γίνει στο Xριστουγεννιάτικο Camp 22-23/12/2018 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.,  όπου τα παιδιά, οι γονείς, τα ενήλικα μελή του ομίλου αλλά και όσοι φίλοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετέχουν   στα νέα καινοτόμα και πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα.

Συγχαρητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου για άλλη μια φορά, που δεν σταματά να καινοτομεί και να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στο τένις αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό της πόλης μας.

 Να είστε όλοι εκεί!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ