Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΦΩΤΟ

97

Το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Απριλίου 2019, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος τέλεσε την Ι. Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου.

Τον Θείο λόγο, εκήρυξε, με την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας, ο Νομικός σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ποιητικό πλούτο της Εκκλησίας και του Έθνους μας, ξεχωρίζοντας μέσα από αυτόν τον πλούτο τον Ακάθιστο Ύμνο που είναι αφιερωμένος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, της «Υπέρμαχου Στρατηγού», και στην παρουσία Της στους αγώνες του Έθνους μας ενάντια στους αλλοθρήσκους και όχι μόνο.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την απόλυση της Ι. Ακολουθίας απευθυνόμενος στους πιστούς τους παρότρυνε να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες από την Ι. Μητρόπολή μας

Λατρευτικές – Εκκλησιαστικές Συνάξεις της Μ. Εβδομάδος και της Διακαινησίμου Εβδομάδος, οι οποίες αποτελούν οάσεις πνευματικής ανυψώσεως, ηρεμίας και γαλήνης και φαντάζουν ως το μοναδικό αντίδοτο στα προβλήματα της εποχής μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ