Ο Γιώργος Δέδες “ξεκινάει” απο την Τριπολιτσά με υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους

73

Οι δυνατές υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Τατούλη και Νίκα) είναι ορισμένες εδώ και καιρό. Ο μεν Παναγιώτης Νίκας κατεβαίνει με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο νυν Περιφερειάρχης κατεβαίνει ανεξάρτητος με στελέχη παλιά στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέους αφού αρκετοί έχουν αποχωρήσει από την ομάδα του.

Και έρχεται στα δημοσιογραφικά γραφεία το δελτίο τύπου του Γιώργου Δέδε, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εκεί ακριβώς τινάζονται όλες οι δημοσκοπήσεις στον αέρα, όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να κάνει πίσω παρά την μεγάλη του επιθυμία όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει στην Περιφέρεια του και στον τόπο του. Κάτι που όμως έκανε κατά προτεραιότητα μέσω της θέσης του στο Υπουργείο.

Και έτσι στήνεται ένα νέο παιχνίδι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έναν υποψήφιο να πλησιάζει με επιτυχία υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους σε ένα υπερκομματικό συνδυασμό με ανθρώπους έμπειρους, που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην περιοχή τους.

Ψιθυρίζονται τις τελευταίες μέρες πολλά ονόματα που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του, ωστόσο ο Γιώργος Δέδες λειτουργώντας με ταπεινότητα, κρατάει χαμηλούς τόνους σε όλα αυτά.

Την Τρίτη λοιπόν στην Τρίπολη, ανοίγει τα χαρτιά του , παρουσιάζει το όνομα του συνδυασμού και τους λόγους που αποφασίζει να αφήσει τα σίγουρα και να παλέψει για τον τόπο του.

Σ.Μπαλή

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ