Ο δολοφόνος ενός μικρού παιδιού δηλώνει συγκινημένος που θα βρεθεί ελεύθερος μαζί με τα παιδιά του!

84

Ξεχειλίζει από φασισμό και εμετικό αντικομμουνισμό η προσωπική ιστοσελίδα στο f/b του δικηγόρου του δολοφόνου Κορκονέα, Βαγγέλη Ανδρούλας.
Δίπλα σ’ αυτά υπάρχουν και χυδαία σχόλια σε όσους θεωρεί πολιτικούς του αντιπάλους, ιδιαίτερα πρόσωπα από την περασμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Και εκτός αυτού δεν σταματάει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.
Ο πελάτης του είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση του Εφετείου Λαμίας, μας λέει για να συμπληρώσει ότι  “ο εντολέας μου αποφυλακίζεται άμεσα, εντός λίγων ημερών. Είναι συγκινημένος που θα βρεθεί με τα παιδιά του μετά 11 χρόνια …”.

Ο δολοφόνος ενός μικρού παιδιού δηλώνει συγκινημένος που θα βρεθεί ελεύθερος μαζί με τα παιδιά του. Μάλιστα.

Την ίδια στιγμή όχι μόνο δεν κοπάζει η οργή των χρηστών του διαδικτύου για την προκλητικότατη αυτή δικαστική απόφαση, αλλά συνεχώς προσθέτουν νέα στοιχεία για το εγκληματικό έργο των μπάτσων και την ατιμωρησία που απολαμβάνουν διαχρονικά.

Ξαναέφεραν στην επιφάνεια ένα βίντεο που τιτλοφορείται: “Οταν η ελληνική αστυνομία δολοφονεί” και παρουσιάζει τις 106 δολοφονίες που διέπραξαν άνδρες της ελληνικής αστυνομίας την περίοδο 1975-2016


Η παρακάτω σύνθεση είναι δημιούργημα του Jo Di και η λεζάντα που την συνοδεύει αναφέρει:

Σκοτώνεις εν ψυχρώ ενώ είσαι ΜΑΤ/ειδικός φρουρός/παρακρατικός μπάτσος, στέλεχος της ΝΔ ή/και ακροδεξιός φασίστας; Η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθεί στο πλευρό σου για ατιμωρησία, προκλητική αθώωση ή στην χειρότερη μια σύντομη αποφυλάκιση.

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ