Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του 35χρονου από τον Σολομό : Πράξη πανικού κι απελπισίας η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο

73

Πράξη απελπισίας και πανικού χαρακτήρισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του 35χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε έναν επίδοξο ληστή μέσα στο σπίτι του στην Κορινθία, τη μεταφορά του πτώματος σε λατομείο της περιοχής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα απάντησε στο «επιχείρημα» ότι οι δράστες είχαν πάει να κλέψουν κοτόπουλα λέγοντας πως δεν πας να κλέψεις κοτόπουλα μέσα στη νύχτα ούτε πάνε πέντε άτομα, όπως λέει ο εντολέας του. Επισήμανε πως βρέθηκε ένα μαχαίρι αλλά δεν είναι γνωστό πόσα όπλα είχαν οι υπόλοιποι. «Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής» όπως τόνισε.

Είναι η απελπισία των ανθρώπων ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, που ζουν σε μονοκατοικίες, που έχουν και την υποχρέωση να προστατέψουν τα μέλη της οικογένειάς τους, είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος, εξηγώντας πως μαζί με τον δράστη ζούσαν στο σπίτι η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας επτά και ενός έτους.

Είναι μία ερημική περιοχή, ήταν σκοτάδι, συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του πτώματος σε κοντινό λατομείο, είπε πως ήταν πράξη απελπισίας και πανικού καθώς και στο αυτοκίνητα υπήρχαν αίματα αλλά και στο σημείο που αφέθηκε ο νεκρός ήταν σίγουρο πως θα τον έβρισκαν.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, τρεις ώρες νωρίτερα οι δράστες είχαν ξαναπάει στο ίδιο σπίτι,στον Σολωμό Κορινθίας, για να δουν αν ήταν κάποιος μέσα, αλλά είχαν κατ’ επανάληψη πάει και σε άλλα σπίτια της περιοχής. Πρόκειται, είπε, για μία εγκληματική ομάδα ρομά που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ