Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

75

 Την Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος επισκέφτηκε τους Ιερείς και τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ ότι για την εορτή του Πάσχα μοιράσθηκαν 1.500 κιλά κρέατος και 6.000 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας.

Ο Σεβασμιώτατος, εκ βάθους καρδίας, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και τους υπευθύνους Ιερείς, οι οποίοι όλοι μαζί, από την ίδρυση της «Θεοπροσφοράς», προσπαθούν αόκνως, ώστε να μην λείψουν από κανέναν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές του Ποιμενάρχου μας να υπάρξει σύντομα η μέρα που κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα έχει ανάγκη την «Θεοπροσφορά» και προς τους παρόντες με «Καλή Ανάσταση» και με επίδοση ενός καλαθιού με συμβολικές ευλογίες.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΦΑΡΜΑ «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

Ακόμη ένα Πάσχα η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας, αποστέλλοντας το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 24 Απριλίου 2019, εκατόν σαράντα (140) κιλά νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της «Θεοπροσφοράς».

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τους διανομείς της Εταιρίας, μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Ποιμενάρχου μας προς την Διεύθυνση και όλους τους εργαζομένους για «Καλή Ανάσταση» και ευχαρίστησε την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη της στο έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ