Ο “Μπάμπης ο Σουγιάς”, σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ; (Βίντεο)

191
Αν ισχύει η πληροφορία που διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα -στο “Documento”- από τις επόμενες εκλογές τα βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας θα “κοσμεί” ο“Μπάμπης ο Σουγιάς”, όπως είναι γνωστός στην δημοσιογραφική πιάτσα ο γραφιάς και μαρκουτσοφόρος του Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το πιο πιθανόν θα είναι να βρεθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της Ν.Δ., να επιλέξει να τον τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του.
(Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί τελικά, αφού άλλα δημοσιεύματα παρουσιάζουν να υπάρχει ένας “γαλάζιος εμφύλιος” ως προς την στελέχωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Οι υποψηφιότητες του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και του προερχόμενου από το “Ποτάμι” Γρηγόρη Ψαριανού έχουν γίνει το μήλο της έριδος ανάμεσα σε πρωτοκλασάτα στελέχη της συντηρητικής παράταξης, ενώ γκρίνιες υπάρχουν και ως προς την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου).

Σε κάθε περίπτωση πάντως αν τυχόν και ο “Μπάμπης ο Σουγιάς” βρεθεί να αγορεύει από το βήμα του κοινοβουλίου, έχουμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Και δεν μιλάμε ότι ο Μ. Παπαδημητρίου είναι απλώς ένα μνημονικό-ταξικό δημοσιογραφικό ντόμπερμαν που πιθανόν τα εμέσματα του να μας τα εκτοξεύει και σαν εθνοπατέρας.
Αναφερόμαστε σε ένα άτομο που ο αντικομμουνιστικός λόγος του σε παραπέμπει σε μετεμφυλιακές “σκοτεινές” εποχές, χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που δύσκολα θα το τολμούσε και ο Μ. Βορίδης ακόμα. Είναι γνωστή η δήλωση που είχε κάνει σαν διευθυντής του ραδιοσταθμού Σκάι: «Το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά ανακοίνωση του Κόμματος».

Ας παρακολουθήσουμε ένα “χορταστικό” βίντεο με τον Μπάμπη πρωταγωνιστή.

tsak-giorgis.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ