Ο Ολυμπιακός στο τελικό του Champions League του πόλο….!!!

107

Ο καταπληκτικός Ολυμπιακός επικράτησε στον ημιτελικό με 6-4 επί της Μπαρτσελονέτα και το βράδυ του Σαββάτου θα διεκδικήσει το Champions League του πόλο κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης Προ Ρέκο-Ντουμπρόβνικ!

Με έναν φοβερό και τρομερό κίπερ Πάβιτς, τα γκολ του Μπούσλια αλλά και το γυριστό και εκπληκτικό τέρμα του Ομπράντοβιτς στο τέλος ένας ψυχωμένος και αποφασισμένος Ολυμπιακός επικράτησε 6-4 της Μπαρτσελονέτα και το βράδυ του Σαββάτου στις 21.30 παίζει τελικό στο Final – 8 του Champions League της Γένοβας. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Ολυμπιακός μετά την παρουσία της γυναικείας ομάδας πόλο σε τελικό ευρωπαϊκού θεσμού φέτος εξακολουθεί να γράφει ιστορία καθώς ήταν ο 10ος τελικός του σε 4 χρόνια. Τώρα ο Ερ. Ολυμπιακός με την σημερινή πρόκριση έφτασε στους 11 τελικούς! Φέτος ο Ερ. Ολυμπιακός είχε ήδη τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς (σ.σ. πόλο γυναικών, βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών) και μία κατάκτηση, αυτή του Challenge Cup στο βόλεϊ των γυναικών. Τώρα μετά το πόλο των γυναικών οι άνδρες είναι ήδη στον τελικό του Final-8 του Champions League στην Γένοβα διεκδικώντας πλέον το τρόπαιο του θεσμού.
gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ