Ο “παραπλανημένος” πρώην νεοδημοκράτης υπουργός, Θ. Ρουσόπουλος “αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας” ξανά στο προσκήνιο

216

Σε μια «σοβαρή» αστική δημοκρατία ο Θ. Ρουσόπουλος όπως και οι υπόλοιποι «παραπλανημένοι» υπουργοί, του σκανδάλου Βατοπέδι, θα βρισκόταν φυλακή.
Εδώ όμως ελέω Σανιδά και νεοδημοκρατικής αντίληψης, όχι μόνο δεν είναι πίσω απ’ τα κάγκελα, αλλά μας το παίζουν και τιμητές της πολιτικής ζωής.

Αφού λοιπόν εξαφανίστηκε για λίγο από την επικαιρότητα, ο «γιος του ταχυδρόμου», -όπως αυτοπροσδιορίστηκε- Θοδωρής Ρουσόπουλος, επανήλθε.
Ο άνθρωπος που για μια πενταετία κυβερνούσε αυτόν τον τόπο στο όνομα του «κουρασμένου» και μπροστά του βουλευτές και υπουργοί καθόταν «σούζα», δεν μπορούσε να λείψει απ’ την «πανστρατιά» που έχει κηρύξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συσπειρώσει την παράταξη του.

Ετσι λοιπόν μαθαίνουμε σήμερα ότι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μας δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ότι θα πολιτευτεί «Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού».

Πάντως και με την παλιά του “νοοτροπία” δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα, όσον αφορά την τεράστια περιουσία που απέκτησε. Και φυσικά με την αξία του. «Ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου είναι καρπός της εργασίας μου και μόνο», μας είχε δηλώσει.
Και σύμφωνα με περασμένα δημοσιεύματα αυτός ο «καρπός» αποδείχτηκε πολύ πλουσιοπάροχος. Μάλιστα, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνης Γεωργιάδης, όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ αποκαλούσε τον Θ. Ρουσόπουλο, Ρασπούτιν και Μέτερνιχ,
Ο σημερινός συναγωνιστής του “γιου του ταχυδρόμου”, Α. Γεωργιάδης, σε τηλεοπτικές του παρουσίες άφηνε σοβαρά υπονοούμενα για την οικονομική κατάσταση του Ρουσόπουλου.
Το πώς δηλαδή απέκτησε τη πολυτελέστατη βίλα του 400 τ.μ σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων με την πισίνα των 133 τ.μ. και τα γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Καπανδρίτι, για τα άλλα 4 σπίτια που συντηρεί, τις δυο οικιακές βοηθούς που είχε, για τα δίδακτρα που πλήρωνε για τα παιδιά του που φοιτούσαν σε ιδιωτικά σχολεία κλπ.
Φυσικά τώρα όλα αυτά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ τα έχει ξεχάσει.

Προφανώς, εμείς δεν μπορεί να γνωρίζουμε τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του Θ. Ρουσόπουλου. Ξέρουμε όμως ότι στον οικογενειακό προϋπολογισμό έχει συμβάλει τα μέγιστα η σύζυγος του Ρουσόπουλου, η Μάρα Ζαχαρέα. Και μπορούμε ανεπιφύλακτα να ισχυριστούμε ότι αυτή η δημοσιογράφος αποτελεί ένα “φαινόμενο” μοναδικό και ανεπανάληπτο στο χώρο των ΜΜΕ.
Και για να το τεκμηριώσουμε αυτό ανασύρουμε από το αρχείο μας μια ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Σεπτέμβρη του 2008.

Για την δημοσιογραφική διαδρομή της Μάρας Ζαχαρέα.

… Εναν μυστηριώδη τρόπο να… πείθει τους καναλάρχες να εμφανίζονται εξαιρετικά «γενναιόδωροι» και να της καταβάλλουν υπέρογκες αμοιβές, αλλά και δυσθεώρητα «μπόνους παραίτησης», φαίνεται πως έχει η κυρία Μάρα Ζαχαρέα.

Μετά το MEGA, όπου πληρωνόταν για ένα μεγάλο διάστημα με τον μισθό της παρουσιάστριας κεντρικού δελτίου ενώ την είχαν απομακρύνει και της είχαν αναθέσει εβδομαδιαία εκπομπή, αποκαλύπτεται σήμερα ότι και ο ALPHA έδωσε στην κυρία Ζαχαρέα το… βάρος της σε χρυσάφι για να την «επιβραβεύσει» που αποχώρησε από τον σταθμό.
Τριακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ ήταν το «μπόνους οικειοθελούς αποχώρησης» που έλαβε σε ρευστό η κυρία Ζαχαρέα, όπως προκύπτει από το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε η ίδια και ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι τηλεπαρουσιαστές «χρυσώνονται» για να πάρουν μεταγραφή και να πάνε σε άλλο κανάλι. Στην περίπτωση της συζύγου του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου όμως οι κανόνες της τηλεοπτικής αγοράς αντιστράφηκαν και η κυρία Ζαχαρέα «χρυσώθηκε» για… να φύγει.

Οπως αναφέρει το συμφωνητικό μεταξύ Ζαχαρέα και ALPHA, η «Δημοσιογράφος» (το Δέλτα αναγράφεται με κεφαλαίο, όπως σε όλους τους… πρυτάνεις της δημοσιογραφίας) «δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από την εργασία της. Εντούτοις η εταιρεία θα καταβάλει στη Δημοσιογράφο ως οικειοθελώς καταβαλλόμενη αποζημίωση και χωρίς να έχει προς τούτο καμία υποχρέωση, το χρηματικό ποσό των 360.000 ευρώ μικτά».
Το συμφωνητικό υπογράφεται από την κυρία Ζαχαρέα και τον ιδιοκτήτη του ALPHA κ. Δημήτρη Κοντομηνά και αντίγραφό του κατατέθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Η δωρεά των 360.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του ALPHA προς την κυρία Ζαχαρέα μπορεί να εξηγηθεί μόνο ως μία κίνηση… ακραίας γενναιοδωρίας, καθώς οι καναλάρχες έχουν ως τακτική, όχι μόνο να μην επιβραβεύουν τους «αστέρες» τους όταν εκείνοι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το πλοίο, αλλά αντίθετα αποδεικνύονται ιδιαίτερα σκληροί μαζί τους.

…… Ανεξάρτητα από τους λόγους της «δωρεάς», το ζεύγος Ρουσόπουλου – Ζαχαρέα θα πρέπει πάντως να ευχαριστεί τον κ. Κοντομηνά για δύο λόγους: ο πρώτος είναι για το «ζεστό» χρήμα και ο δεύτερος γιατί με τη δωρεά του αυτή προσέφερε στο ζεύγος πολύτιμη κάλυψη στο… μίζερο έως τότε «πόθεν έσχες» του, στο οποίο θα κληθούν φέτος να δικαιολογήσουν την αγορά τριών σπιτιών σε Καπανδρίτι, Ψυχικό και Πάρο, συνολικής εμπορικής αξίας άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα σε δύο μόλις χρόνια…

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ