Ο Πρόεδρος της Metron Analysis για το πρωτοσέλιδο των «Νέων»: θέλω να πιστεύω ότι «πρόκειται για αβλεψία»…!!!

64

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Στράτος Φαναράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis S.A., αναφέρεται στη δημοσκόπηση που δημοσίευσαν σήμερα τα «Νέα» και για τον τίτλο που χρησιμοποίησε η εφημερίδα, σημειώνοντας πως θέλει να πιστεύει ότι «πρόκειται για αβλεψία».

Συγκεκριμένα, γράφει πως η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της τριετίας, κάτι που δεν ισχύει, αφού το ψηλότερο σημείο της τριετίας είναι το αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά.

Αναλυτικά, ο κ.Φαναράς έγραψε:

«Βλέπω στο διαδίκτυο το πρωτοσέλιδο των ‘Νέων’ που φιλοξενεί τη μηνιαία έρευνα της Metron Analysis. Και διαβάζω επί λέξει στο πρώτο bullet που παρουσιάζει την έρευνα το εξής: ‘στο υψηλότερο σημείο της τριετίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ’. Είναι λάθος.

Στο υψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά τους. Λυπάμαι πολύ γι αυτό και θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για αβλεψία, η οποία δεν υπάρχει και στις μέσα σελίδες».

ΣΥΡΙΖΑ: Τους διαψεύδει ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης

Εφημερίδα τοξικής προπαγάνδας χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τα «Νέα», σε σημερινή ανακοίνωση του, με αφορμή τον επίμαχο τίτλο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας». Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ