Πέταξαν τα όργανά της μετά την έκτρωση. Θρίλερ με την 15χρονη Κωνσταντίνα

110

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της Κωντσταντίνας Αναγνώστη που γύρισε στην Ελλάδα νεκρή και χωρίς τα ζωτικά της όργανα από ιατρείο των Αγίων Σαράντα.

Μετά τη σοκαριστική μαρτυρία που ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα είχε πάει σε κλινική της Αλβανίας για να κάνει έκτρωση, η μάνα και η αδερφή της ξεσπούν λέγοντας πως θα κινηθούν νομικά.

«ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ»

«Ήταν 4 μηνών έγκυος , η μαμά συνάντησε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα. Αυτά που λέω αποδεικνύονται με ντοκουμέντα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

Έκανε έκτρωση και έσβησε από υπερβολική δόση λιδοκαίνης. Αυτό υποστηρίζει η νέα μαρτυρία που έρχεται στο φως ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η Κωνσταντίνα έσβησε μέσα σε ένα ταξί γυρνώντας από οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ

«Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της, με τη μάνα της 15χρονης να λέει:

«Μόνο φρίκη.Τρελάθηκα.Βγαίνουν αυτά τα λόγια , αυτές οι βαριές κουβέντες  με ψευδομάρτυρες να λένε για την κοπέλα μου ότι πήγε στην γυναικολόγο, ότι έκανε έκτρωση, δεν το δέχομαι. Τώρα να πεθάνω!»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΖΩΑ

«Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα . Ξερίζωσαν τα όργανά της  και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο  και τα φάγανε τα άγρια ζώα» δηλώνει ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

«Τα όργανα του παιδιού είναι στα Τίρανα» επιμένει η αδερφή της.

Οι νέες καταγγελίες ερευνώνται και  υπόθεση φαίνεται να έχει πάει στον Άρειο πάγο των Τιράνων.

madata

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ