Πανικός Στην Αμαλιάδα: Σύλληψη 51χρονου για εμπρησμό- Τον τράβηξαν βίντεο!

79

Οι κινήσεις του προκάλεσαν την περιέργεια ενός πολίτη που τον ακολούθησε και τον βιντεοσκόπησε.

Στη σύλληψη ενός 51χρονου από τα Σαβάλια, που φέρεται ως δράστης δύο πυρκαγιών το απόγευμα της Κυριακής προχώρησαν οι αρχές.

Ειδικότερα, ο πολίτης αντιλήφθηκε την παρουσία του 51χρονου και προβληματίστηκε από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του. Μόλις κατάλαβε ότι εκδηλώθηκε η πρώτη πυρκαγιά, ακολούθησε τον 51χρονο, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, τον βιντεοσκόπησε να περπατά και να βάζει και τη δεύτερη φωτι

Αμέσως μετά, ο πολίτης κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και κατήγγειλε το περιστατικό. Παράλληλα, εντόπισε περιπολικό της Αστυνομίας και ενημέρωσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ενήργησαν αμέσως, συλλαμβάνοντας τον 51χρονο, που στη συνέχεια παρέδωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Σαβαλίων και Ροβιάτας και κάηκαν 40 τ.μ.. Η δεύτερη εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση από την πρώτη και είχε ως αποτέλεσμα να καούν 350 τμ. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου αφού κατακλύστηκε από πυκνούς καπνούς με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν οι διερχόμενοι οδηγοί.

πηγη

Το διαβάσαμε εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ