Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας τα βραβεία “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”δείτε φωτό

86
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Δ) μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη (3Δ) στην Ερμιονίδα , Σάββατο 4 Αυγούστου 2018. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Ερμιονίδα στα πλαίσια της τελετής απονομής των βραβείων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ». Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Νικόλαος Σταμπολίδης με το Βραβείο Πολιτισμού 2018 και, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος. Το Βραβείο Πολιτισμού για την Ελληνική Παράδοση 2018 παρέλαβε ο πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Σπετσιώτης. Τα βραβεία πολιτισμού Μαριάνννας Βαρδινιγιάννη ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής προεδρίας και του δήμου Ερμιονίδος, Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε πως κάθε χρόνο θα δίνονται υποτροφίες για φοιτητές από την περιοχή που φοιτούν σε σχολές Αρχαιολογίας και καλών τεχνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η τέως Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος, η κα Γουλανδρή , ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Σπένσερ Κουίκ.

Παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ερμιονίδα η τελετή  απονομής των βραβείων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ».  

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Νικόλαος Σταμπολίδης με το Βραβείο Πολιτισμού 2018 και, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος.

Το Βραβείο Πολιτισμού για την Ελληνική Παράδοση 2018 παρέλαβε ο πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Σπετσιώτης. Τα βραβεία πολιτισμού Μαριάννας Βαρδινιγιάννη ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής προεδρίας και του Δήμου Ερμιονίδος.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε πως κάθε χρόνο θα δίνονται υποτροφίες για φοιτητές από την περιοχή που φοιτούν σε σχολές Αρχαιολογίας και καλών τεχνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Σπένσερ Κουίκ, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας ,Γ.Ανδριανός,Γ.Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η θεματική αντιπεριγερειάρχης Ε.Παναγιωτοπούλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδος Δ.Σφυρής , ο Λουί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, δήμαρχος του γαλλικού Δήμου Σαμαλιέρ και γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σιδέρης , Φ.Στεφανόπουλος και Σαρρής, η τέως Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος, η κα Γουλανδρή κα.

ΠΗΓΉ-argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ