Πασχαλινή εκδήλωση από την Μητρόπολη Κορίνθου εν όψη των Αγίων παθών και της Αναστάσεως

111
KODAK Digital Still Camera

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.

 

Αγαπητοί μας Χριστιανοί,

με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη Πασχαλινή Εκδήλωση την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, με θέμα: «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ». Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδος του έργου και Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), με θέμα: «Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι θα αποδοθούν από την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου–χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη, Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και την χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως μας, υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας-Παταπίας Μήτρου.

Η προσέλευση και η συμμετοχή σας στην Εκδήλωση αυτή της Ι. Μητροπόλεως μας θα συντελέσει τα μέγιστα δια την κατάλληλη πνευματική σας προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ