Πεδίο μάχης το κέντρο του Πειραιά από αναίτια επίθεση των ΜΑΤ

115

Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και φίλων του Ολυμπιακού στο κέντρο του Πειραιά.

Περίπου 70 με 80 άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το ξενοδοχείο “Piraeus Theoxenia”, επί των οδών Καραολή & Δημητρίου 23, στον Πειραιά, όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τακαλώτου, αλλά εμποδίστηκαν από φραγμό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41 λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμάτων, που αντιμετωπίστηκε άμεσα. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Πέμπτη 22 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, με διοργανωτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια”, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο σε πολυχώρο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ωστόσο λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι “Λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης”. Τελικά η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Piraeus Theoxenia”.

 

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτο: piraeuspress.gr

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ