Περιοδεία στο “Μαψό¨ ο Βασίλης Νανόπουλος ( φωτογραφίες)

78

Από το Μαψό ξεκίνησε ο Βασίλης Νανόπουλος και η “Συμμαχία Πολιτών” τις επαφές στα πλαίσια των προεκλογικών ομιλιών, χθες το απόγευμα. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων και υποψήφιοι σύμβουλοι με τη Συμμαχία Πολιτών βρέθηκαν στο Μαψό, το Σπαθοβούνι και τον Κουταλά, προκειμένου να επικαιροποιήσουν όσα τα τελευταία 5 χρόνια καταγράφουν ως ζητούμενα και που θα υλοποιηθούν από την δημοτική αρχή του Βασίλη Νανόπουλου.
Δημοτικά Διαμερίσματα που παρ όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν έμειναν πίσω, «ακουμπούν» με ελπίδα επάνω στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Πολιτών» το οποίο είναι συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο.
Πρώτιστο το επαρκές , πόσιμο νερό Στυμφαλίας. Κατόπιν, έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και συμβάλουν στην ανάπτυξη των τοπικών δράσεων και ασχολιών όπως αγροτική οδοποιία, άδρευση, διαχείριση νερών γεωτρήσεων, φωτισμός, πεζοδρόμια, αποκομιδή απορριμμάτων.
Σε επίπεδο διοίκησης, γεωγραφικοί αντιδήμαρχοι και ενισχυμένα τοπικά συμβούλια. Ανοιχτές διαβουλεύσεις για την άμεση επικοινωνία με την δημοτική αρχή.
Ο Βασίλης Νανόπουλος και οι υποψήφιοι του, με σεβασμό στις ανάγκες των πολιτών επιλέγουν να μην προχωρούν σε μεγαλόστομες ανακοινώσεις και δεσμεύσεις αλλά αξιοποιώντας την γνώση που τα τελευταία 5 χρόνια απέκτησαν σε επαφή και συνεργασία με τους δημότες, τους καταθέτουν ένα ρεαλιστικό, αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο έχουν την δυνατότητα και ικανότητα να υλοποιήσουν στο 100%. Και οι δημότες αυτό, το αντιλαμβάνονται! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ