Πιο …κοντά η Πελοπόννησος με τη Θεσσαλονίκη – Κοινή προσπάθεια από 5 ΚΤΕΛ ανάμεσα και της Κορινθίας

75

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τρίπολη, στα γραφεία των εγκαταστάσεων της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε., η συνεδρίαση των προεδρείων και των στελεχών των ΚΤΕΛ Α.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Αργολίδος, Αργύρης Μαρούσης, Νομού Αρκαδίας, Νίκος Κουτσόγιωργας, Νομού Κορινθίας, Νότης Μάρκελος, Νομού Λακωνίας, Δαμιανός Σταθάκος και Νομού Μεσσηνίας, Νικήτας Μπούρας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για την από κοινού εκμετάλλευση της γραμμής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Θεσσαλονίκης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με την καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείων από την Πελοπόννησο στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με την επίτευξη του στόχου της καλύτερης πληρότητας των λεωφορείων.
Μετά από συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων φέροντας την Πελοπόννησο και την Θεσσαλονίκη πιο κοντά.
«Η έναρξη των δρομολογίων» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «από Πελοπόννησο προς Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου μηνός Φεβρουαρίου 2019, ενώ άμεσα θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό για τις ώρες των δρομολογίων».

.tharrosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ