Πλοίο φάντασμα ξεβράστηκε σε ακτή. Είχε εξαφανιστεί από το 2009 και το πλήρωμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής….

81

Πλοίο φάντασμα ξεβράστηκε σε ακτή. Είχε εξαφανιστεί από το 2009 και το πλήρωμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής  υπήρχαν ναυτικοί ή αγαθά στο πλοίο» ανέφερε η αστυνομία του Γιανγκόν. Η θέση του πλοίου καταγράφηκε για τελευταία φορά στις ακτές της Ταϊβάν το 2009. Είναι κατασκευής 2001 κι έχει μήκος 177 μέτρα….

Η τελευταία θέση του πλοίου καταγράφηκε το 2009 κοντά στην ακτή της Ταϊβάν Αστυνομικοί και πραγματογνώμονες επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να το ερευνήσουν, πρόσθεσε η αστυνομία. Οι αρχές υποψιάζονται το πλοίο είχε ρυμουλκηθεί από άλλο πλοίο και εγκαταλείφθηκε. Οι λιμενικές αρχές βρήκαν αργότερα ένα ρυμουλκό περίπου 80 χιλιόμετρα μακρυά από τις ακτές του Μιανμάρ. Τα μέλη του πληρώματος επιβεβαίωσαν ότι ρυμουλκούσαν κρυφά το πλοίο και σκόπευαν να το μεταφέρουν σε ναυπηγείο στο Μπαγκλαντές. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς έσπασαν τα σχοινιά ρυμούλκησης λόγω της κακοκαιρίας και εγκατέλειψαν το πλοίο. …

Το Μπαγκλαντές έχει μια μεγάλα ναυπηγεία με εκατοντάδες παλιά εμπορικά πλοία που αποσυναρμολογούνται στο Chittagong κάθε χρόνο. Το μυστήριο με πλοίο παραμένει καθώς δεν έχει διελευκανθεί που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια και σε ποιες δραστηριότητες εμπλέκεται. Οι αρχές διερευνούν περαιτέρω.

Πηγή  marinetraffic & bbc…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ