Ποια μαγιό θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι!

96

Μπορεί να μην ήρθε ακόμα η ώρα να βγούμε στην παραλία, παρόλα αυτά τα μαγιό για το καλοκαίρι του 2018 έχουν καταφθάσει. Ναι κορίτσια μου είναι αλήθεια και όπως εγώ έτσι και εσείς είμαι σίγουρη ότι όσο πιο νωρίς ενημερωθείς για τη νέα σεζόν, τόσο πιο προετοιμασμένη θα είσαι. Εκτός από αυτό είναι ευκαιρία να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι, έτσι ώστε να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις.

Η μόδα στα μαγιό για το καλοκαίρι 2018 έχει λίγο από όλα. Έχει χρώμα, σχέδιο, patterns, μικροσκοπικά μαγιό, ψηλόμεσα μαγιό. Με λίγα λόγια έχει τα πάντα! Μέχρι και οι τολμηρές και πιο seχy προτάσεις είναι απίστευτα στιλάτες. Δεν καθυστερώ παραπάνω, πάμε να δούμε ποια μαγιό θα φορεθούν το καλοκαίρι του 2018!

Δέσιμο μπροστά στο στήθος

magio poy denoun mprosta

 

 

 

Φυσικά δε μπορεί να λείπει και η κατηγορία των activewear μαγιό που ουσιαστικά συνδυάζουν την κομψότητα και τον αθλητισμό. Ιδανικά μαγιό για όσες γυναίκες προτιμούν τις πιο αθλητικές εμφανίσεις ή που κάνουν αθλήματα νερού και θέλουν μια πιο σταθερή και καλύτερη κάλυψη.

 

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ