Ποιοι πρώην στενοί συνεργάτες του Αλέκου Πνευματικού προαλείφονται για αντιδήμαρχοι του Βασίλη  Νανόπουλου…?

88

Τον ερχόμενο μήνα (Σεπτέμβριο) ξεκινάει η θητεία του Βασίλη  Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων!

Δεν σας κρύβουμε ότι αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η θητεία του Β. Νανόπουλου θα είναι δύσκολη και δεν θα τα καταφέρει… λόγω απλής αναλογικής.

Είναι όμως ακόμα νωρίς για συμπεράσματα ,στην πορεία θα φανεί αν θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Δημοτικών συμβούλων των άλλων παρατάξεων…  και των Κορινθίων.

Ο Νανόπουλος πρέπει να βρει τον τρόπο να διοικήσει μέσα από τις  συμπληγάδες της απλής αναλογικής το δήμο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Και σε αυτό θα συμβάλλει στο να τοποθετήσει τα κατάλληλα άτομα από τους συνεργάτες του και όχι μόνο… αλλά και απο τους άλλους συνδυασμούς  στις κατάλληλες θέσεις!

Ακούμε έντονα  τελευταία ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάποιες θέσεις αντιδημάρχων  (δύο) να δοθούν σε δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν με άλλους συνδυασμούς  και είχαν στο παρελθόν υπάρξει και στενοί συνεργάτες του Αλέκου Πνευματικού. 

Ποια είναι τα δύο ονόματα που ακούγονται αυτή την περίοδο, πριν ακόμα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή τα καθήκοντά της…? “ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ