“Πορεία Ευθύνης” μην εκτίθενται άλλο…πέφτετε χαμηλά στην εκτίμηση και την συνείδηση του κόσμου”

87

Είναι γεγονός ότι πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός καθημερινά στοχοποιείται από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και λοιπά ΜΜΕ για τις πράξεις και τις ενέργειές του.

Αυτή την φορά, στο στόχαστρο μπήκε η καταχώρηση της σελίδας του συνδυασμού του κ. Πνευματικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η “Πορεία Ευθύνης” ξεκαθαρίζει πως η εν λόγω κίνηση έγινε καθαρά προκειμένου να μπει ένα τέλος στην συστηματική παραπληροφόρηση με την οποία κάποιοι πορεύονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ως στόχο ζωής τους έχουν θέσει να βλάψουν το πρόσωπο του Δημάρχου.

Οι επιτήδειοι καλό είναι να σκεφτούν πως η “Πορεία Ευθύνης” έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια εμπράκτως το όραμά της για τον Δήμο Κορινθίων και με τέτοιες ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά στην εκτίμηση και την συνείδηση του κόσμου.

Η Δημοτική Αρχή λοιπόν τους καλεί να μην εκτίθενται καθώς όλοι ζούμε θεωρητικά κάτω από την “ίδια στέγη” και θα ήταν κρίμα να κουβαλάνε μια τέτοια ρετσινιά στο όνομά τους και στο μέλλον.

Η “Πορεία Ευθύνης” δεν έχει εξαρτήσεις και δεν συναλλάσσεται με συστημικά ή μη μέσα ενημέρωσης γι αυτό αποφάσισε να προβάλλει τις θέσεις της μόνη της από σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ