Πού και πόσο αυξάνονται από τα μεσάνυχτα οι τιμές στα διόδια

116

Σε εφαρμογή τίθεται από τα μεσάνυχτα σήμερα η «ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών», όπως ανακοίνωσαν η «Νέα Οδός Α.Ε.» και η «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.».

Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 5 έως 10 λεπτά του ευρώ ενώ σε πολλούς σταθμούς το αντίτιμο των διοδίων μένει αμετάβλητο.

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:

 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ