Προεκλογικό ¨πανηγύρι ¨Μητσοτάκη – Νίκα μέσα στα λασπόνερα της Κορινθίας…!!! ΒΙΝΤΕΟ

110

Επιτέλους μετά από ολόκληρες 15 ημέρες και αφού αργά αλλά σταθερά μία, μία οι πληγές του “Ζορμπά”  καθημερινά επουλώνονται , μας θυμήθηκε .. και  ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης .

Η απόσταση από την Αθήνα , μέχρι την Κόρινθο είναι μόλις 45 λεπτά και μιας που  το σημερινό του πρόγραμμα που από ότι φαίνεται ήταν χαλαρό , ήρθε να πιει το εσπρεσάκι του στην κατεστραμμένη παραλία του Βραχατίου.

Γέμισε το Βραχάτι από πολιτικούς   αυλοκόλακες και βέβαια κανείς από όλους αυτούς δεν μπήκε στον κόπο να του πει,  πως μεγάλες ζημιές έχει και ο δήμος Κορινθίων ,έτσι  για να σχολιάσει κάτι”  για τα μάτια του κόσμου” , για τα όσα προβλήματα  αντιμετώπισε και η  πρωτεύουσα του νομού.

Ως φαίνεται η Κόρινθος τον απογοήτευσε , γιατί πριν  από λίγες ημέρες το υποδέχθηκαν μόνο καμιά διακοσοπενηνταριά  περίπου πολιτικοί του φίλοι   , με αυτό τον τρόπο μάλλον εκδικήθηκε την απαξίωση των Κορινθίων προς το πρόσωπό του; Αλλιώς πως να εξηγήσουμε το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε ούτε για ένα λεπτό με τον δήμο Κορινθίων και τα προβλήματά που του δημιούργησε η επέλαση του τυφώνα . Ας του πει κάποιος πως και ο δήμος Κορινθίων κρίθηκε σε κατάσταση ‘Εκτάκτου Ανάγκης”.

Συγκεντρώθηκαν  λοιπόν στο όλοι στο Βραχάτι ,κοντά στον τόπο του “εγκλήματος” , δίπλα στο ρέμα του Ζαπάντη , εκεί που οι πλημμύρες έπνιξαν τις περιουσίες του κοσμάκη και άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας   τον άλλον με κίνδυνο να πέσουν στο ποτάμι , βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες χασκογελώντας .

Ξανθιές κυρίες εξ Αθηνών που ξαφνικά ανακάλυψαν την Κορινθία βάζοντας σκοπό της ζωής τους την σωτηρία μας , γραβατωμένοι, λουστρινάτοι και φρεσκοξυρισμένοι κύριοι έτρεξαν να τους καμαρώσει ο πρόεδρος και όλοι μαζί γελούσαν  ανέμελα και ελάχιστα ασχολήθηκαν με τον χαμένο ιδρώτα του φτωχού κοσμάκι .

Καλά οι θεσμικοί κ. Κορδώσης και  κ.  Καλλίρης δεν τον ενημέρωσαν για ποιο λόγο ήρθε στην Κορινθία;

Δυστυχώς γι αυτούς , μόνο ως πολιτική αστοχία μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή περιοδεία του   στην Κορινθία.

Η σημερινή παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην Κορινθία είχε ένα και μόνο  σκοπό:

1)  Να δει ποια Περιφερειακά στελέχη του Πέτρου Τατούλη θα τον ακολουθήσουν (δυστυχώς του γύρισαν την πλάτη , σχεδόν όλοι) 

2)  Να “μπει στο μάτι” του Γιώργου Δέδε ,που κατά κοινή ομολογία σαρώνει στη Κορινθία και όχι μόνο.

3) Τελευταίο  και  καλύτερο . Περιφέρεια Πελοποννήσου και Παναγιώτης Νίκας.

Δύο πούλμαν από την Μεσσηνία θυμίζοντας εκδρομικά με μπροστάρη τον ¨ΝΕΑΡΟ”    πολιτικό Παναγιώτη Νίκα , πριν ακόμη ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του (θέλει και αυτός να μας σώσει ), μάλιστα δήλωσε πως θα γυρίσει από χωρίον σε χωρίον για την καταγραφή των προβλημάτων μας .

Ήρθε λοιπόν  απροετοίμαστος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι μόνο αλλά με το ατυχές του  τάιμινγκ

προσέβαλε  τους Κορίνθιους , ανακοινώνοντας πάνω από τον υγρό τους “τάφο’ την υποψηφιότητα του  κυρίου Παναγιώτη Νίκα στην θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου!!!

Κλείνοντας θέλω να τονίσω , πως η ευθύνη των θεσμικών προσώπων της Ν.Δ. τεράστια , γιατί και εκείνοι με την συμβολή τους υποτίμησαν και υποβάθμισαν την νοημοσύνη των Κορινθίων πολιτών .

‘Οσο για τον κύριο Μητσοτάκη , καλά θα ήταν να μην απομακρύνεται και πολύ από την Πειραιώς γιατί κάθε φορά οι γκάφες του γράφουν ιστορία!

Τέλος οι κολλητοί του θα πρέπει να του μάθουν πότε πρέπει να γελάει και πότε όχι .

 

Δια του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο του Korinthostv.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ