Πρόεδρος τουρκικού κόμματος: «Η τουρκική σημαία θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα»

92

Συνεχίζουν το εθνικιστικό ντελίριο κατά της Ελλάδας πρόεδροι ακροδεξιών κομμάτων στην Toυρκία, που «πατώντας» πάνω στην προκλητική στάση της Άγκυρας έναντι της χώρας μας, πάνε πολλά βήματα παραπέρα.

Αναφερόμενος στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού ΒΒΡ (Κόμμα Μεγάλη Ένωση), Μουσταφά Ντεστιτζί, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου:

Περισσότερα ΕΔΩ:

«Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο θεός, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους».

Ο Ντεστιτζί είπε πως κανείς δεν είναι σε θέση να προσβάλει, να υποτιμά και να φέρεται άσχημα στην τουρκική σημαία, στο τουρκικό έθνος και στο τουρκικό κράτος και πρόσθεσε πως «επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση το συντομότερο να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».

newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ