Πρόταση στο Λιμενικό Ταμείο από τον Τιμολέοντα Πιέτρη για να φιλοξενήσει η Κόρινθος Διεθνή Αγώνα Jet Ski

59

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου, ο Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης, παρουσίασε και ανέπτυξε στα μέλη του συμβουλίου την πρόθεση και την σχετική αλληλογραφία με τους διοργανωτές, ώστε να φιλοξενήσει η Κόρινθος τον διεθνή αγώνα Jet SkiAkropolis Jet Raid Greeece 2019.

Ο κος Πιέτρης στην εισήγησή του ανέφερε ότι:

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid διοργανώνει τον διεθνή αγώνα JET SKI, τύπου ανοιχτής θαλάσσης  για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και στην ιστορία του θεσμού αυτού του αγώνα στην Ευρώπη.

Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης που έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει μεγάλη διάσταση στον Ελληνικό ναυταθλητισμό.

Στην ουσία πρόκειται για μια δοκιμασία για τους αναβάτες, τα σκάφη και φυσικά τους διοργανωτές. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες κλειστής πίστας καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.

Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Ο αγώνας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις  2-9/6/2019 με ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.200χλμ. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ και οι διοργανωτές θα χρειαστούν την υποστήριξη – συνδιοργάνωση – φιλοξενια και την άδειά  μας  για την ασφαλή και άρτια διεξαγωγή του Akropolis Jet Raid Greece 2019 που είναι ιδιαίτερα διαφημισμένο στον ελληνικό χώρο όσο και στην παγκόσμια σκηνή του ναυταθλητισμού.

Είναι ίσως ο μόνος αγώνας αυτού του τύπου που έχει τόσο μεγάλη προβολή σε διεθνή, ευρωπαϊκά και ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ