Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο Κόρινθο 06 στο Κιάτο-δείτε το ρεπορτάζ

71

ΠΕΛΟΠΑΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006  1-1.Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο γήπεδο Κιατου και πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο Κόρινθο 06 στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας βέβαια και το …γνωστό περσινό μπόνους της Πειθαρχικης Επιτροπής της ΕΠΣΚ  …Δυνατο παιγνιδι και για τις δύο ομάδες αλλά για να είμαστε δίκαιοι στο Α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποιησαν τη καλύτερη τους φετινή εμφανιση, σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους που είχαν μέτρια έως κακή εικονα.

Ο Τάσος Περρας παρεταξε την ομάδα του με λίγο διαφοροποιημενο σχήμα στην άμυνα αφού η απουσία του τραυματία Τριμπονια του χάλασε τα όποια πλάνα είχε γιαυτό το παιγνιδι σε συνδυασμό βέβαια με την κοπιαστικη πρόκριση στην παράταση τη περασμένη Τετάρτη στο Ξυλοκαστρο.

Έτσι οι γηπεδούχοι που ήταν φαρμακι στις αντεπιθεσεις παταγαν καλύτερα στο γήπεδο και μπήκαν από το 16’στη θέση του οδηγού με τον Πραττο που εκμεταλευτηκε την κάθετη μπαλια του αγεραστου Μάρκου Μπουκη και πλασαρε τον εξελθοντα Σκουρτη γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Σημειώνουμε ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 13′ με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Σαββιδη που τελικά στο 18′ έδωσε τη θέση του στον Ιλα.Προσπάθησε η Κορινθος 06 για την ισοφαριση πριν την αναπαυλα, αλλά εντελώς ανορθοδοξα και πολλά αβίαστα λάθη, χωρίς να τα καταφέρει.

Στο Β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοι που μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο πιεσαν για την ισοφαριση αφού πρώτα ο Πραττος στο 70′ έχασε την ευκαιρία του αγώνα να γράψει το 2-0 το οποίο πιθανότατα θα υποχρεωνε τους πρωτοπόρους στο σπάσιμο του αηττητου. Αμεση απάντηση το φάουλ του Τζανετου στο 72′ που εγλειψε η μπάλα το οριζοντιο δοκαρι του Ριζαι.

Θα περίμενε κανείς να έβλεπε κουρασμενους τους παίκτες της Κορινθου από την υπερπροσπαθεια της Τετάρτης, κάτι που όμως δεν έγινε και έτσι φτάσαμε στο 77′ όταν ο Μάκης Μυργιωτης δέχθηκε την ασίστ του Δημητριάδη (;) και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την ισοφαριση και μεχρι το 87′ οι Κορινθιοι παλευαν για την νίκηχωρίς να τα καταφέρουν και μέχρι το 94′ που ο Κεκερης σφυριξε για τελευταία φορά δεν έγινε κάτι άξιο λόγου.

Συμπερασματικα οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και θα μπορούσε είτε η μία είτε η άλλη ομάδα να κερδίσει.

Πάντως στο Α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν άριστα στημενοι στο γήπεδο από τον Γιώργο Καρσιωτη, ενώ στο Β’ ημίχρονο, το καλό για την Κόρινθο, η είσοδος των Δημητριαδη και Γκουριωτη άλλαξαν όλο το παιγνιδι προς το καλύτερο αλλά εκτός της ισοφαρισης και δύο -τριών χαμένων ευκαιριών δεν πήραν το προβάδισμα και την νίκη.

Ίσως αν δεν υπήρχαν τα 120′ της παρατασης στο Ξυλοκαστρο η εικόνα των φιλοξενουμενων να ήταν καλύτερη, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την μέτρια εμφάνιση τους.

Έτσι μειώθηκε στους τρεις βαθμούς η διαφορά από τον δεύτερο ΑΟΛ που πέρασε νικηφόρα από το Δερβενι κόντρα στον Αστέρα 4-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΕΚΕΡΗΣ, ΒΟΗΘΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ -ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζαι, Καρβελης, Σκουπας, Τουμπανακης, Σαββιδης  (18′ λτ Ιλα ), Νακος, Βρασιος  (86′ Σελλας  ), Μπουκης, Πραττος, Παλογιαννιδης (61 ‘Παππας ) Πετρόπουλος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τσατσοπουλος 72′ ( Γκουριωτης), Μαγγινας, Μαυρελης, Φιλης, Χατζησοφρωνιου, Βασιλαρης, Καμπιωτης  (61’ Δημητριάδης ), Τζανετος, Μυργιωτης Καπλατζης,

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ