“Πόρτα” έριξε στο Τατούλη η αντιπ/άρχης κ.Παναγιωτοπούλου…! διάλεξε Νέα Δημοκρατία

107

Η πρώτη απώλεια από τους 11 αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, που την Δευτέρα με γραπτή δήλωσή τους στήριζαν και τον περιφερειάρχη και την Νέα Δημοκρατία, προέκυψε σήμερα για την παράταξη Τατούλη.

Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου με δήλωσή της διαλέγει ξεκάθαρα “και μόνο” την γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, καταφέροντας έτσι ένα ακόμα πλήγμα στην περιφερειακή διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Παναγιωτοπούλου:

“Στη δύσκολη φάση που βρίσκεται η χώρα μας και μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί , η προοπτική  της  διακυβέρνησης  του  τόπου από τη ΝΔ και τον Κυριάκο  Μητσοτάκη είναι η μοναδική ρεαλιστική επιλογή. Ως κομματικό στέλεχος  είναι  αυτονόητο  ότι  δεσμεύομαι από τις επιλογές του κόμματος και μόνο”.

Ελένη Παναγιωτοπούλου , 
Αναπλ/α  Γραμματέας  Τοπικής  Αυτοδιοίκησης  και  Μέλος  Πολιτικής  Επιτροπής  ΝΔ 

Όταν δεν έχεις το πολιτικό θάρρος να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε αναγκάζουν οι άλλοι να το κάνεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες αναφέρουμε με επιφύλαξη, η Ελένη Παναγιωτοπούλου μετά τις απανωτές γκάφες των τελευταίων ημερών οδηγείται σε αναγκαστική παραίτηση και αντικατάσταση της από τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη.
Ενώ υπέγραψε το κείμενο κατά Αυγενάκη και ουσιαστικά κατά της Νέα Δημοκρατίας προσπάθησε να ισσορροπήσει με νέα ανακοίνωση ότι θα ακολουθήσει τις επιλογές του κόμματος στην επιλογή υποψηφίου Περιφερειάρχη ενόψει των προσεχών εκλογών. Αυτό που της χάρισε η Νέα Δημοκρατία διατηρώντας την στις τάξεις της ο Τατούλης σε ένδειξη πυγμής προχωρά και την τελειώνει. Σημειωτέον ότι από την πλευρά του πολιτευτή Β. Σιδέρη δεν υπήρξε αναδίπλωση έναντι του κόμματος αφού ξέρει και ο ίδιος ότι για τη Νέα Δημοκρατία έχει ήδη τελειώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ