Πώς θα καταλάβετε ότι τρώτε ξαναπαγωμένο παγωτό;

95

Ο υδράργυρος όλο και ανεβαίνει και τίποτα δεν φαντάζει πιο απολαυστικό από το να σερβίρετε ένα μπολ παγωτό στους καλεσμένους σου. Το πιο σύνηθες είναι να το αφήνουμε για ώρα εκτός ψυγείου μήπως και κάποιος θέλει δεύτερη μερίδα, μέχρι που κάποιος τελικά το παίρνει απόφαση να το πάει πίσω στην κατάψυξη για να μην λιώσει τελείως. Κι όμως αυτή η συνήθεια ενέχει πολλούς κινδύνους

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ