Π.Καλλίρης”Ευχαριστώ τον Κ. Μητσοτάκη γιά την τιμητική θέση του Γ.Γραμματέα Βιομηχανίας”

67

Φίλες και Φίλοι,

Στη μέχρι σήμερα πορεία μου, υπηρέτησα κάθε θέση ευθύνης που ανέλαβα με αγάπη για την πατρίδα μας, για τον τόπο μας,  και  με υψηλό το αίσθημα του  καθήκοντος για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που με την τιμητική του απόφαση για τον ορισμό μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπό τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη,  θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα.Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα,με διαφάνεια και αποτέλεσμα.

Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Τέλος, με την παραίτησή μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της θητείας μου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους της Π.Ε. Κορινθίας για τη συνεργασία μας. Με την υπέρβαση όλων εκείνων των παραγόντων και συνθηκών που δυσχέραιναν τις προσπάθειες και το έργο μας για την Κορινθία μας, είμαι βέβαιος ότι η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έχει μια παραγωγική θητεία.

Πελοπίδας Ι. Καλλίρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ