Π.Νίκα” Έχουμε υποχρέωση να δείξουμε την πόρτα σε όλη αυτή την …ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε τους Πελοποννησίους” -φωτό-βίντεο

96
Την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας στο Άργος πραγματοποιήθηκε Πολιτική Ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, παρουσία του πρ. Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου παρευρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Αργολίδα και απλός κόσμος που θέλησε να ακούσει από κοντά τον Παναγιώτη Νίκα.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Νίκας ανέφερε κατά  την διαρκεια της ομιλίας του στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο:”Η υποστήριξη και η αγάπη που μου δείχνετε είναι κάτι το συγκινητικό. Σ’ εμένα αλλά και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος και να φέρουμε την επιβεβλημένη αλλαγή στην Πελοπόννησο.

Από εσάς και την ψήφο σας εξαρτάται το αν θα ζούμε:

-στην Περιφέρεια με το χειρότερο οδικό δίκτυο στην Ελλάδα, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδινε η Ευρώπη για επιδιόρθωσή του, μέσα από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης
-σε μια Περιφέρεια που έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, κοστίζοντας σε όλους μας 13 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα από την Ευρώπη
-σε μία Πελοπόννησο που υποφέρει από την ανεργία, ενώ αφήνουμε τα χρήματα που δίνει η Ευρώπη ανεκμετάλλευτα
-σε μία Πελοπόννησο ανοχύρωτη στις φυσικές καταστροφές.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, καταργώντας την παραδιοίκηση, έχοντας οικονομική διαύγεια και πολεμώντας τον λαϊκισμό, το «καρκίνωμα» της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση. Είναι η επιτομή του λαϊκισμού, κάνει χαρτοπόλεμο το δημόσιο χρήμα, μοιράζει κάλπικες υποσχέσεις και προγραμματικές συμβάσεις που θα πρέπει να αποπληρώσει η επόμενη διοίκηση.

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο λαός της Πελοποννήσου και ότι θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις έναν έντιμο αγώνα για τη νίκη στις Περιφερειακές εκλογές, γιατί το Άργος, η Αργολίδα, η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα.

Έχουμε υποχρέωση να δείξουμε την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειάς μας. Σε όλη αυτή την …ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννησίους.

Να διαλέξουμε εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δύο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και που, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ακούν το κάλεσμα της συνείδησής τους, της παράταξής μας και πάνω από όλα της πατρίδας μας!

Προηγήθηκε σύντομη τοποθέτηση του κ. Βορίδη που κάλεσε σε συστράτευση όλων των δυνάμεων
και στήριξη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα που είναι η καλύτερη επιλογή για την Πελοπόννησο, όπως τόνισε.
Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την ομιλία του κυρίου Μάκη Βορίδη:

πηγή-argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ