Ρεπορτάζ-Βασίλης Δελής”Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο Κόρινθο 06 νίκησε την ομάδα του Αγίου Γεωργίου

121

Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο του πρωταθληματος Α’κατηγορίας Κορινθίας, Κόρινθο 06 που νίκησε 4-0 την νεανική ομάδα του Αγίου Γεωργίου.Η ομάδα του Τάσου Περρα ξεπέρασε τον αποκλεισμό της  από το κύπελλο ΕΠΣΚ την περασμένη Τετάρτη , όπου ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΣ Κορινθο και αποδιδοντας καλο ποδοσφαίρο έφτασε σε μια ανετη νικη.Παρεμπιπτόντως  σημειωνουμε οτι αυτη η ηττα (για το κύπελλο ) ,ηταν η πρώτη  από την σεζόν 2016 -2017  (25η αγωνιστική ) για τους τυπικά φιλοξενουμενους που είχαν χάσει για το πρωτάθλημα, από την ίδια ομάδα και με το ίδιο σκορ και παραμένει αηττητη από τότε. (Πάντα βέβαια  για το πρωτάθλημα!!! ).

Η Κορινθος 06 προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον…συνήθη ύποπτο Μάκη Μυργιωτη με  0-1, στο 15′ ο Σάκης Τζανετος με κοντινή προβολή το 0-2, ενώ  στο 45′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθληματος Μάκης Μυργιωτης έγραψε  το 0-3  που ήταν και το σκορ ημιχρονου.

Στο β’ημίχρονο οι νικητές έριξαν στροφές έφεραν το παιγνιδι σε ρυθμούς προπόνησης και στο 52′ ο Καπλατζης έκλεισε το σκορ σε 4-0. Άνετη επικράτηση για τους επίδοξους πρωταθλητές αφού η διαφορά δυναμικοτητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Για την συμπαθη ομάδα του Αι Γιώργη, ντεμπουτο για τον νεο προπονητή Γιώργο Αγγελη, που αντικατεστησε τον Γιάννη Χοντια ο οποιος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μετά από 6 χρόνια. Έχει  αξιόλογα νεαρά παιδιά η ομάδα αλλά θα πρέπει να πάρει και μερικα τρίποντα γιατί ίσως κινδυνεψει να χάσει την κατηγορία,σε περίπτωση αρνητικων αποτελεσμάτων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Σεφέρης ο οποίος με τους βοηθούς του Σαχινη-Σινγκ πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Κοντης, Sina, Ζερβακος, Βελεντζας, Δόσης  (65′ Στρουμπας ), Λογοθετης, Κακαβελακης, Καππος, Σουφριλας (52’λτ Χουρσαλας ), Καλυβας  (28′ Τοσκα ), Μπεκος  (74′ Παπαγιωργης).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ο6:Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης (58′ Μαυρελης ), Μαγγινας, Τριμπονιας, Τσακα, Καμπιωτης  (46′ Τσατσοπουλος ),  Karlos Dialo So, Μυργιωτης (62’Rossian ), Καπλατζης, Τζανετος  (46′ Στασινοπουλος ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ