ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ” ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΡΙΑΜΒΟΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006″ 

87

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006   1-4.   Θριαμβευτικη νίκη -πρόκριση πέτυχε η αρμαδα του Μπινιαρη νικώντας και στο γήπεδο Συνοικισμου τον ΠΑΣ Κορινθος με το ευρύ 4-1 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ “με αντίπαλο τον Πελοπα Κιατου.

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα το πλάνο για τον  Στ.Μπινιαρη ήταν να πέτυχε κάποιο γκολ η ομάδα του στον Συνοικισμο και να πάρει σημαντικο προβάδισμα πρόκρισης και όχι να κρατήσει το υπέρ της Κορινθου 06 σκορ.

Το πέτυχε απόλυτα και παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθληματος Μανώλη Λυγκου λόγω ιωσης, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13′ με ωραίο γκολ του Σάντα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και στο 30′ οι παίκτες των φιλοξενουμενων εκρυψαν την μπάλα και ο Χατζησοφρωνιου έγραψε το 0-2 μέσα σε αποθέωση των φιλάθλων τους.

Στο 36′ ένα κουτο πεναλντι του Μαγγινα πάνω στον Καρβελη έδωσε την ευκαιρία στον Βαζεχα να μειώσει σε 1-2 και να δώσει κάποιες αμυδρες ελπίδες στους γηπεδούχους.

Με καλό ποδοσφαιρο και μερικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ο Κεκερης διαιτητής του αγώνα έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και την Κόρινθο 06 να προηγείται με 2-1.

Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν πιο δυνατά μήπως και ισοφαρισουν,όμως όλες οι προσπάθειες τους δεν καρποφορουσαν λόγω της πολύ καλά οργανωμενης άμυνας των φιλοξενουμενων με επικεφαλής τον σταθερωτατο Σταύρο Σκουρτη.

Αυτό όμως  κράτησε μόνο 10 λεπτά αφού στο 65′ ο  ποιοτικός Τζανετος σαν σε προπόνηση έγραψε με κοντινό πλασέ το 1-3 σκορπωντας την απογοήτευση στους γηπεδούχους, αφού το κεφάλαιο προκριση στον τελικό του θεσμού είχε  …κάνει φτερά.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αγεραστος Πέτρος Δημητριάδης στο 85 ‘ όταν υπέροχη χαμηλή σέντρα του Τζανετου παραλληλη προς τη γραμμή του τερματος ο επιθετικός της Κορινθου 06 χρηστηκε σκόρερ γράφοντας το εμφατικο τελικό 1-4 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06.

Δίκαιη νικη πρόκριση για την ομάδα του Μπινιαρη που συνεχίζει αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την αλλη πλευρά ο ΠΑΣ κυριολεκτικά απογοήτευσε. Χωρίς πλάνο προγραμματισμό και φρεσκάδα.Οι παίκτες του ενεργούσαν σπασμωδικα και ήταν πολύ νευρικοι.

Καμια σχέση με τα άλλα δύο παιγνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που παρα τις ήττες τους, πούλησαν ακριβά τα τομαρια τους  (μεταφορικά…) και υπήρξαν ανταγωνιστικοι. Περίπου 1000 θεατές φίλαθλοι είδαν το παιγνιδι και θαυμασαν τους νικητές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ του αγώνα ο Κεκερης ο οποίος επέτρεψε να αρχίσει το παιγνιδι αν και δεν υπήρχαν οι κάθετες γραμμές της μεγάλης περιοχής στην εστία που “βλέπει ” προς τα Εξαμιλια. Ευτυχώς δηλαδή που το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο και δεν υπήρξαν προς τα εκεί αμφισβητουμενες φάσεις. Αλλά και στον πειθαρχικο τομέα δεν χειριστηκε σωστά τις κάρτες του.

Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Αντωνοπουλος -Μπαλιου. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ!:

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Βασιλειάδης, Καρβελης, Σαββιδης, Λαλαι, Σγουρος, Σιδερης, Βαζεχα, Τσιφλιδης, Ζησης, Ζαρκος  (59′ Μουστα ), Βαζεχα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τριμπονιας, Φιλης, Μαγγινας  (62’ Γκουριωτης ), Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Αραπογλου  (69 ‘Βασος ), Λαζάρου, Σαντα  (72’Οικονόμου ), Τζανετος  (84’ Βρενοζι ), Δημητριάδης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ