Σήμερα υπεγράφησαν 3 νέες συμβάσεις έργων στο Δήμο Κορινθίων

68

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κορίνθου, έπεσαν οι υπογραφές για τρία νέα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Κορινθίων. Ο Δήμαρχος λίγο πριν αναγγείλει τα έργα δε δίστασε να κάνει μια ακόμα νύξη στους «πολιτικούς του αντιπάλους» λέγοντας χαρακτηριστικά: » Κάποιοι περιδιαβαίνουν σε σοκάκια, δρόμους και συνοικίες Δήμου τάζοντας λαγούς με πετραχήλια ενώ εμείς συνεχίζουμε το δυναμικό μας έργο»
Οι συμβάσεις λοιπόν του σημερινού- δυναμικού έργου είναι οι εξής:
1. Διαμόρφωση Κοιμητηρίων του Δήμου Κορινθίων Προϋπολογισμού: 193. 248, 5 ευρώ
Μάλιστα, ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο, ο Κ. Πιστεύος, σχολίασε χαρακτηριστικά: Είμαι δύο φορές ευτυχής για το συγκεκριμένο έργο, γιατί δείχνει την ευαισθησία σας, όχι μόνο σε αυτούς που ψηφίζουν αλλά και σε αυτούς που δεν ψηφίζουν..».
2. Διαμόρφωση κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της Κορίνθου, προϋπολογισμού: 234.000 ευρώ.
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός στάθηκε περισσότερο στον σχολιασμό αυτού του έργου αφού «επρόκειτο» να αλλάξει την είσοδο της πόλης. Ο Δήμος εδώ και 4 χρόνια έχει στεγάσει στον συγκεκριμένο χώρο τις ανάγκες της τεχνικής υπηρεσίας και της πολεοδομίας και προχωράει στο επόμενο βήμα που είναι η ανακαίνιση των υπόλοιπων κτηρίων και η ανάπλαση του χώρου.
3. Η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο Κατακάλι Κορινθίας, Προϋπολογισμού: 45.000.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων σχολίασε: «Τα έργα δεν αφορούν μόνο το κέντρο της Πόλης αλλά και την πιο μικρή κοινότητα του Δήμου μας, όπως είναι το Κατακάλι που έχει αλλάξει φυσιογνωμία και θυμίζει ένα παραδοσιακό χωριό. »
Και καλές οι συμβάσεις και τα έργα και τα σχόλια αλλά μην ξεχνάμε και τους «πολιτικούς αντιπάλους» που για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Κορινθίων έβαλε στην κουβέντα και συνδυάζοντας τους με τα έργα θέλησε να περάσει ένα μήνυμα: » Κάποιοι παραμονές των εκλογών θέλουν να μας σταματήσουν, ο Δήμος όμως θα ξεπεράσει για ακόμα μια φορά όλα τα προβλήματα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ