ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 06 και ΠΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

75

ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ άφησε το ντέρμπι του ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ ανάμεσα στην Κόρινθο 06 και τον ΠΑΣ Κορινθος μετά την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιγνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Βέβαια το 1-1 δίνει ένα μίνι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αν οι της Κορίνθου 06 δείξουν την πραγματική τους αξία στη ρεβάνς του γηπέδου Συνοικισμού στις 6 Μαρτίου.

Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό, με πάθος για την νίκη και από τις δύο ομάδες, δυνατές μονομαχίες, αλλά στα όρια του επιτρεπτού. Αν και ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 4′ όταν τη βολίδα του Τσακυργιαννη έδιωξε με υπερένταση ο Σκουρτης, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, εν τούτοις ένα λεπτό αργότερα ο Καπλατζης από αριστερά έκανε τη σέντρα από αριστερά δεν έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων και ο Τζανετος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Αντί όμως το γκολ αυτό να δώσει “φτερά” στους γηπεδούχους συνέβη το αντίθετο.

Οι παίκτες του Τάσου Περρα αγχώθηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να πάρουν την εδαφική υπεροχή του αγώνα και να απειλήσουν την εστία του Στ.Σκουρτη που ενήργησε θετικά σε όλες τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του ΠΑΣ.

Έτσι κύλησε το ημίχρονο με το 1-0 να είναι και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Το β’ ημίχρονο ήταν καλύτερο αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και άρχισαν να απειλούν την εστία του Λουτριώτη που κι αυτός ενηργουσε  θετικά στις καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων,  με αποκορύφωμα τη φάση του 77′ όταν σε σουτ του Καπλατζη η μπάλα του έφυγε από τα χέρια αλλά πριν περάσει τη γραμμή με …τακουνάκι απέτρεψε παραβίαση της εστίας του. Προηγουμένως όμως και συγκεκριμένα στο 62′ ο Ραπτης εκτέλεσε κόρνερ ο Σιδέρης πρόλαβε την έξοδο του Σκούρτη και με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στα τελευταία 15′ λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, και το πέτυχαν ,να κρατήσουν το πολύτιμο γι αυτούς 1-1 ελπίζοντας στη ρεβάνς του Συνοικισμού, ενώ από την άλλη η Κόρινθος 06 πάει μόνο για νίκη η με ισοπαλία από 2-2 και άνω.

Συμπερασματικά δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες που ικανοποίησαν με την εικόνα που παρουσίασαν και ικανοποίησαν τους περίπου 700 και πλέον θεατές που παρακολούθησαν  το παιγνίδι μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα όπου δεν συνέβη το παραμικρό και έτσι πρέπει να διεξάγονται τα παιγνίδια και να υπάρχει ο λεγόμενος ποδοσφαιρικός πολιτισμός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Κεκερης  (άριστος ) καλοί οι βοηθοί του Σάνος -Θεοδωρόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκούρτης, Τσακα, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Στασινόπουλος  (60′ Γκουριωτης ), Καμπιωτης  (46′ Τσατσοπουλος ), Χατζησοφρωνιου, Μυργιώτης  (79′ Κάρλος ), Τζανετος, Καπλατζης.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Λουτριωτης, Ιορδανιδης  (46′ Λαδενογλου ), Ντοκο, Βαρδακώστας, Βελέντζας  (87′ λτ Ira Vasser ), Καραγιάννης, Δόσης, Σιδέρης, Μαναριωτης, Ραπτης  (93′ Αδαμιδης ), Τσακυργιαννης (55′ Fairbanks ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ