Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι…αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Κορινθία και στην Αργολίδα-φωτό

78

Η ατμόσφαιρα σε όλη την Κορινθία, αλλά και στην Αργολίδα έχει γίνει αποπνικτική

Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λουτράκι.

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 169 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ την προσπάθεια συνδράμουν μηχανήματα του στρατού, εθελοντές και υδροφόρες της αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με τον δήλαρχο Λουτρακίου, Γιώργο Γκιώνη «οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία της φωτιάς, είναι για βραχυκύκλωμα από κολώνα της ΔΕΗ».

Την ίδια ώρα, η ατμόσφαιρα σε όλη την Κορινθία είναι αποπνικτική, ενώ μεγάλη ανησυχία δημιουργήθηκε και σε κατοίκους της Αργολίδας, καθώς στάχτη και έντονη μυρωδιά καμένου έχει φθάσει  στην περιοχή. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποιοι μάλιστα πίστεψαν, ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην περιοχή τους και καλούσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Λουτράκι

Εν τω μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας τέθηκαν σε ισχύ στο Λουτράκι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου λόγω της πυρκαγιάς σε δασική περιοχή του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

Συγκεκριμένα απαγορεύεται η κυκλοφορία:

1. Περιφερειακή Οδός Λουτρακίου, από τον Άγιο Φανούριο έως τον Άγιο Γεώργιο.

2. Στην οδό του Γηροκομείου, από το ύψος της διασταύρωσης της Περιφερειακής Οδού Λουτρακίου έως τον Προφήτη Ηλία.

3. Στην οδό που οδηγεί στον Όσιο Πατάπιο, από το ύψος του Προφήτη Ηλία έως τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού Λουτρακίου Περαχώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ