Σε ρουτίνα έχει μετατρέψει η Κορινθος 06 την ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο-Ρεπορτάζ

90

Σε ρουτίνα έχει μετατρεψει η Κορινθος 06 την ξεφρενη πορεία προς τον τίτλο, αφού ούτε η αξιομαχη ομάδα της Ελλάδας Βελου στάθηκε εμπόδιο στη 10η αγωνιστική του πρωταθληματος.

Νίκησε λοιπόν με 2-0 στο Βελο, αλλά σπαταλησε ένα ημίχρονο, το πρώτο, αφού μπήκαν οι ποδοσφαιριστες του Τάσου Περρα χαλαροι, χωρίς ρυθμό και ουσία κόντρα στους γηπεδούχους που και αυτοί δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο που να τους δώσει ελπίδες για το θετικό αποτέλεσμα.

Μερικές μικροευκαιριες των μετέπειτα νικητών ήταν άνευ σημασίας. Όμως ο προπονητής της Κορινθου είχε το φάρμακο στο παγκο του που ακούει στο όνομα Τζανετος, ο οποίος με την ποιότητα του παρέσυρε και τους συμπαίκτες του να ανεβάσουν την απόδοση τους φτάνοντας έτσι σε μια άνετη νίκη στα δέκα μέχρι τώρα παιγνίδια. Προειδοποιητικη βολή του Τζανετου στο 53′ όταν σε αριστοτεχνικη εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκαρι του ταλαντουχου Βαγγέλη Τριανταφυλλου.

Όμως τρία λεπτά αργότερα δηλ. στο 56′ ο Τζανετος έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τον καλό ρυθμό τους μέχρι τέλους του παιχνιδιού.

Καρπός της τεχνικης και εδαφικης υπςροχης ήταν το 2-0 που έγινε στο 75′ όταν αμυντικός των γηπεδούχων πιεζομενος από τον Μάκη Μυριωτη έστειλε τη μπάλα στα διχτυα του εμβρονητου Τριανταφυλλου γράφοντας το τελικό Ελλάς -Κορινθος 06  0-2. Με κάθε επιφύλαξη ίσως η μπάλα να κατέληξε στα δίχτυα από το πόδι του Μυριωτη.

Θα μας διαφωτίσει μάλλον το βίντεο του αγώνα.

Συμπερασματικα οι πρωτοπόροι παίζοντας καλή μπάλα στο Β’ ημίχρονο πήραν άνετα την νίκη κόντρα στη φιλοτιμη ομάδα του Πέτρου Βελεντζα και ξεκίνησαν νικηφόρα την τριάδα -φωτιά αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τετάρτη εκτός με Ηρακλή Ξυλοκαστρου για το κύπελλο και το Σάββατο 8 του μήνα στο Κιατο με τον Πελοπα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ο Βλαντης και οι βοηθοί του έβγαλαν το παιγνιδι χωρίς προβλήματα. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ :Τριανταφυλλος, Βλαχος, Καραγκούνης, Ντερβισι, Ταλιος, Νακος, Αγγελόπουλος, Ψυχογιος, Ζησης, Τσοχανταρης, Σιουτας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 :Σκουρτης, Κοτοβ, Φιλης, Τριμπονιας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Καπλατζης, Μυριωτης, Γκουριωτης  (46′ Τζανετος ), Τσατσοπουλος  (46′ Μαγγινας ), Καμπιωτης  (77′ Δημητριάδης ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ