Σε υγιεινό “περίπατο” μετέτρεψε η ομάδα της Κορίνθου 06 το ντέρμπι με τον Πέλοπα-ρεπορτάζ Βασίλης Δελής

84

Σε υγιεινό  περίπατο μετετρεψε η επιδοξη πρωταθλήτρια ομάδα της Κορινθου 06 το ντέρμπι με τον Πελοπα Κιατου τον οποίο συνέτριψε με 6-0.

Οι γηπεδούχοι μετά από μερικές αγωνιστικές μετριων εμφανίσεων, επέστρεψαν στη πολύ καλή εικόνα που μας είχαν συνηθίσει και που συνοδευτηκε με μια άνετη νίκη με τον τρίτο στη βαθμολογία Πελοπα. Τα τρία γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι νικητές και μάλιστα σε διάστημα εννέα λεπτών, 10′,14′ & 19′ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μόλις στο 10′ ο Βασιλης Φιλης με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ 1-0 με την “βοήθεια” και του Ριζαι αφού του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καπλατζης από δεξιά σεντραρε η μπάλα βρήκε το απλωμενο χέρι του Σελλα  (?)και ο Μπεκιαρης κατελογισε το πεναλντι που μετετρεψε σε γκολ ο Μάκης Μυργιωτης.

Στο 19’ο Τζανετος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-0 μετά την ωραία σεντρα του Μαγγινα που ήταν και το σκορ ημιχρονου.

Η αναγκαστική αλλαγή του Φιλη στο 23′ λόγω προβλήματος στον δικεφαλο, αποσυντονισε κάπως τους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο καλές ευκαιρίες που εξουδετερωσε δύσκολα ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Σταύρος Σκουρτης, τερματοφυλακας της Κορινθου 06.

Πρωτα με το φαουλ του Μπουκη στο 26 ‘και μετα στο σουτ του Πραττου στο36′.Αυτές ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες του πολύ κακού Πελοπα σε όλο το παιγνιδι. Στη συνέχεια ο Τζανετος με ατομική προσπάθεια στο 50′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 65′ ο νεοεισελθων Χρηστος Οικονόμου βρήκε τον Μυργιωτη που με κεφαλιά έγραψε το 5-0. Χατ τρικ για τον Τζανετο ο οποίος με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό σκορ 6-0 στο 74’.

Από το λεπτο αυτό και μέχρι την λήξη του αγώνα το ματς ήταν τυπική διαδικασία αφού οι γηπεδούχοι ανεκοψαν ρυθμό και αλλαζαν πασες στο κέντρο του γηπέδου.

Το ευρύ σκορ του παιχνιδιού τα λέει όλα και δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής αλλά σημειώνουμε ότι ο Πελοπας παρουσιάστηκε πολύ κακός στο παιγνίδι αυτό κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :Άριστη η διαιτησία του Μπεκιαρη και των δύο βοηθών Μ.Καρσιωτη και Σαχινη. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Γκουριωτης (64’Βασιλαρης ), Φιλης  (23′ λτ Μαυρελης ), Μαγγινας, Τριμπονιας, Στασινοπουλος, Χατζησοφρωνιου, (53’Καμπιωτης) Τσακα (63′ Οικονόμου ), Μυργιωτης, Καπλατζης, Τζανετος.

ΠΕΛΟΠΑΣ :Ριζαι, Καρβελης, Σελλας, Σκουπας, Τουμπανακης, Νακος, Βραζιος, Μπουκης, Πραττος, Παλογιαννιδης, Ζαρκος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Καραχοντζιτης, Παπαδόπουλος, Παππας και Σταθακοπουλος.

ρεπορτάζ –

Βασίλης Δελής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ