Σημαντική βράβευση στον Ροταριανό Όμιλο «Κόρινθος» στο συνέδριο του οργανισμού…!!! φωτό

108

Μια σημαντική τιμή επιφύλασσε το συνέδριο της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Θύμιος Τσαρμπός βραβεύτηκε για την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο της Περιφέρειας από τα μέλη του οργανισμού Πανελλαδικά.

Όμως ακόμα πιο σημαντικό ήταν το γεγονός πως ο πρόεδρος αφιέρωσε το βραβείο αυτό στα μέλη του Ομίλου και κυρίως στον πρόσφατα εκλιπόντα Νίκο Γκεζερλη Διευθυντή των κοινωνικών δομών του Δήμου Κορινθίων.

Αναλυτικά ο λόγος του προέδρου του Ομίλου της Κορίνθου.

«Το σημερινό βραβείο θα ήθελα να το αφιερώσω στο μέλος μας το Νικο Γκεζερλη που χάσαμε πριν ένα περίπου μήνα λόγω της μάχης που είχε με την ασθένεια του.
Ένας άνθρωπος της προσφοράς, διευθυντής των κοινωνικών δομών του Δήμου Κορινθίων, εμπνευστής του θεσμού των κοινωνικών φροντιστηρίων που λειτουργούν εξολοκλήρου με εθελοντές στην περιοχή μας. Κοινώς το Ροταρυ στην πράξη.

Μάλιστα έχουν και εξαιρετικές επιδόσεις αφού σε ποσοστό 60% τα παιδιά που φοιτούν σε αυτά πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα και πρόκειται για ένα πολύ υψηλό ποσοστό όταν μιλάμε κάθε χρόνο για 120 ή παραπάνω παιδιά που δεν είναι από αυτά που είχαν την οικονομική δυνατότητα να αφοσιωθούν εξολοκλήρου στις σπουδές τους.

Ευχαριστούμε για την αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε.

Το βραβείο παρέδωσε ο διοικητής της Περιφέρειας Χρήστος Κίτσος λέγοντας πως ο όμιλος της Κορίνθου είναι δυναμικός και υπερασπιζεται τις απόψεις του και πως έχει δείξει τεράστιο έργο για το κοινωνικό σύνολο αναλογικά με τον αριθμό των μελών και τα χρόνια που βρίσκεται σε λειτουργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ