Σκληρή γραμμή ΚΙΝΑΛ κατά όσων πάνε με Τατούλη και όχι με Μπουντρούκα

69

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας ανακοίνωσε χθες και επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα και η στήριξή του από το Κίνημα Αλλαγής.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ΚΙΝΑΛ αναμένεται να τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στους «αντάρτες» που δεν θα στηρίξουν τον κ. Μπουντρούκα.

Η απόφαση αυτή του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης Τατούλη, αφού μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Τάσος Χειβιδόπουλος, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Αγγελος Παπαγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Στρατηγάκος θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν τον Γ. Μπουντρούκα ή αν θα «θέσουν εαυτόν εκτός Κινήματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη συναντήθηκαν χθες με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη -που είναι υπεύθυνος του ΚΙΝΑΛ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές- και ενημερώθηκαν για την απόφαση του Κινήματος να στηρίξει τον κ. Μπουντρούκα.

Η ΔΗΛΩΣΗ

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση με την οποία ο Γιάννης Μπουντρούκας ανακοίνωσε επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου:

«Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτή η απόφαση ελήφθη συλλογικά με γνώμονα το κοινό καλό, βάζοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές μου φιλοδοξίες. Αλλωστε ποτέ μέχρι σήμερα δεν πορεύτηκα στα κοινά με βάση το προσωπικό μου συμφέρον.

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δικιά μου υποψηφιότητα και η παρουσία της παράταξής μας στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές αποτελεί πρόταση συνεργασίας, σύνθεσης δυνάμεων, και θέλουμε να γίνει η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ως άνθρωπος της αγοράς, γνωρίζω καλά τα προβλήματα της κοινωνίας και θεωρώ ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, για τη διαμόρφωση ενός νέου σύγχρονου αναπτυξιακού σχεδίου που θα φέρει την Πελοπόννησο στη θέση που της αξίζει.

Ξεκινάμε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί, γνωρίζοντας καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ