Σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι…με τραυματισμό του οδηγού-φωτο

98

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στο σημείο που βρίσκεται το bar Perla (πρώην Πευκάκι).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς κατέβαινε το δρόμο με κατεύθυνση το Λουτράκι, για άγνωστο λόγο, έκοψε δεξιά το τιμόνι και έπεσε με φόρα (στην άσφαλτο δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος) πάνω σε κολόνα Δημοτικού φωτισμού.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής για τυχόν απεγκλωβισμό του οδηγού. Όμως, δεν χρειάστηκε, καθώς ο οδηγός κατάφερε και βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, ο οδηγός είναι πιθανό να έχει κάποια κατάγματα στο πόδι, πιθανώς και στα πλευρά, ωστόσο δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος Λουτρακιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε λουστεί με βενζίνη και προσπαθούσε να αυτοπυρποληθεί.

Πηγή: loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ