ΣΟΚ :Ιερέας αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της

90

Νέο σοκ στην τοπική κοινωνία, προκάλεσε η είδηση για την σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής, σε γνώση της μητέρας της 11χρονης η οποία φέρεται να συμφώνησε με τον 80χρονο να βρίσκεται με την κόρη της

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στην υπόθεση, φέρεται να εμπλέκονται ο 80χρονος ιερέας και η 30χρονη Βουλγάρα η οποία έλαβε χρήματα απ΄την αλλοδαπή που εξετάζεται εάν υπήρξε ερωτική συνεύρεση μαζί της. Ωστόσο, έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να βρίσκεται και με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει!

Η εξέλιξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο ιερέα, που τελούσε ωστόσο σε επ΄αόριστον αργία. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη, μαζί με το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.
Σήμερα ο ιερέας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια. Άγνωστοι τέλος, παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο ιερέας βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ