Σταύρος Μπινιάρης: Η ψήφος σας …δική μας ευθύνη

81

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση για μένα ,σημαίνει πολλά!

Έχουν δοθεί μάχες για την ενίσχυση του θεσμού και τον προοδευτικό του εκσυγχρονισμό, την διεύρυνση των εξουσιών, των αρμοδιοτήτων των δήμων αλλά και, εξίσου σημαντικό κατά την άποψη μου, την επαρκή οικονομική στήριξη τους.

Επιθυμώ, όπως ο κάθε Δημότης, ένα Δήμο με σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των Δημοτών, με συστηματική μέριμνα για την ανταπόκριση στις καθημερινές ανάγκες των Δημοτών, με υποδομές που έχουν γνώμονα την ευημερία των Δημοτών, με περιβαλλοντικές ευαισθησίες αλλά και να προβάλλει και να προστατεύει τον πολιτισμό μας.

Οι κυβερνήσεις έχουν μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα κονδύλια προς τους Δήμους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εν τούτοις, ο Δήμος Κορινθίων , στο Δημοτικό Συμβούλιο του οποίου σήμερα διεκδικώ μια θέση, καθώς και άλλοι Δήμοι όπου οι Δήμαρχοι, όπως ο Αλέξανδρος Πνευματικός και τα Δημοτικά Συμβούλια ξέρουν να διεκδικούν, έχουν αποδείξει με το έργο τους ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν αγωνίζεσαι και διεκδικείς ένα καλύτερο αύριο.

Πρέπει να περάσουμε σε μια μεταρρύθμιση ώστε να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε δομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια η οποία να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των πολιτών, ως κατεξοχήν λαϊκός δημοκρατικός θεσμός.

Επιδίωξη μου λοιπόν, στον βαθμό που μπορώ, θα είναι η διεκδίκηση για μια θεσμική ολοκλήρωση και αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και η διασφάλιση της οικονομικής της αυτοτέλειας, ώστε να ενισχυθεί η τοπική κοινωνία και η ποιότητα ζωής σ’ αυτή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
στην Δημοτική Ενότητα Κορίνθου
με την ¨ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ¨
του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ