Στα 104 της χρόνια «έφυγε» η γηραιότερη Κορίνθια…

105

Ο Προέδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβούλος, Γιώργος Φαρμάκης «έχασε» την υπεραιωνόβια θεία του, Ελισάβετ Γεωργανά. Σε ηλικία 104 ετών ήταν -μέχρι το μοιραίο- η γηραιότερη Κορίνθια.
 
Η κόρη της Ελισάβετ Γεωργανά το γένος Φαρμάκη, Αγγελική, τα πέντε εγγόνια της και τα τέσσερα δισέγγονα της είπαν σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 το «τελευταίο αντίο» στην αγαπημένη τους μητέρα και γιαγιά.

Η αποβιώσασα ήταν το δεύτερο παιδί από τα τέσσερα της Κορινθιακής οικογένειας του Γεωργίου Φαρμάκη και αδερφή του Ηρακλή, Ευδοκίας και Νίκου Φαρμάκη πατέρα της Χρυσούλας, Κωνσταντίνας, Παύλου και του Γιώργου νυν Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου και Δημοτικού Συμβούλου.

Η υπεραιωνόβια Κορίνθια ήταν παντρεμένη με τον Παναγιώτη Γεωργανά υψηλόβαθμο εφοριακό υπάλληλο και έζησε μια ζωή ταπεινή χωρίς να δίνει τροφή για σχόλια.

Η κηδεία της Ελισάβετ Γεωργανά τελέστηκε στις δώδεκα το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018 στον ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κορίνθου.

Εκφράζουμε σε όλους τους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια, ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίσει αντοχή και δύναμη σ’ αυτή την οδύνη της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου.

πηγή-hlektra.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ