Στην Κόρινθο ο Θανάσης Πετράκος-Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους στην Π.Ε. Κορινθίας (Βίντεο)

111

Στην Κόρινθο βρέθηκε σήμερα (6/3/19) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος.

Ο κος Πετράκος, αναφέρθηκε στην Κορινθία και στους στόχους του για την Περιφερειακή Ενότητα ειδικά, αλλά και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου γενικότερα.

Έκανε κάλεσμα στήριξης στο πρόσωπό του από τους πολίτες, ενώ ανακοίνωσε και τους πρώτους υποψηφίους με τον συνδυασμό του για την περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Από το Κρυονέρι Κορινθίας, αγρότης, ιδρυτικό στέλεχος του Αγρ. Συλλόγου Κορινθίας, πρώην πρόεδρος στο Κρυονέρι και νυν πρόεδρος του Αγρ. Συνεταιρισμού.
  2. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Από το Κιάτο, έμπορος οπτικών.
  3. ΓΙΑΡΜΑΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Κατοικεί στην Κόρινθο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται και με αγροτικές καλλιέργειες στην Κορινθία.
  4. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ: Γεννήθηκε στο Λουτράκι και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού.
  5. ΚΑΤΑΠΟΔΗ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ: Κατοικεί στο Λουτράκι και είναι καθηγήτρια στη Μέση Εκπαίδευση.
  6. ΚΟΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Απόστρατος Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς. Γεννήθηκε στην Πουλίτσα Κορινθίας, πρώην Δημ Σύμβουλος στο Δήμο Βέλου-Βόχας.
  7. ΞΕΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Συνταξιούχος αστυνομικός, κατοικεί στο Ξυλόκαστρο. Επί σειρά ετών συνεργάτης του Αλ. Αλαβάνου.
  8. ΡΙΣΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ: Συνταξιούχος ,γεννήθηκε στο Λουτράκι και ως συνδικαλίστρια διετέλεσε μέλος του Γ.Σ. της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ.
 πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ