Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν μαλλιά κουβάρια!

74

Το παρασκήνιο που συνέβη στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» ανάμεσα σε δυο τραγουδίστριες αποκάλυψε στο Πρω1νό του Ant1, χωρίς όμως να δώσει ονόματα. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως δυο τραγουδίστριες δημιούργησαν πρόβλημα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος γιατί ένιωσαν θιγμένες και ριγμένες. Η μια εξαιτίας της μικρής διάρκειας που της ζήτησαν να τραγουδήσει και η άλλη λόγω του ότι δεν κάθισε δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο που ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γεγονός που την έκανε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έφερε στο φως τα ονόματα των πρωταγωνιστών. Πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και την Demy, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όντως η τραγουδίστρια αποχώρησε από την εκπομπή αλλά όχι επειδή δεν κάθισε δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο. «Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ