Στις φλόγες μονοκατοικία στο Λουτράκι…Κινδύνευσε νεαρή γυναίκα

68

Στις φλόγες τυλίχθηκε μονοκατοικία στην περιοχή Γκράβα, στο Λουτράκι και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σπυρογιαννάκη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου.

Άμεσα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 2 οχήματα του Κλιμακίου Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και 1 όχημα από την Κόρινθο με 3 άνδρες, έφτασαν στο σημείο, όπου κατάφεραν να περιορίσουν αρχικά τη φωτιά και στη συνέχεια να τη σβήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, κάηκε η κουζίνα και άλλα δύο δωμάτια του σπιτιού, ενώ από τους έντονους καπνούς λιποθύμησε 38χρονη αλλοδαπή γυναίκα, η οποία νοικιάζει το εν λόγω σπίτι. Τελικά, η 38χρονη ξαναβρήκε τις αισθήσεις της και βγήκε μόνη της από το φλεγόμενο σπίτι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην αναπνοή ή έχει υποστεί εγκαύματα. Κατά την εξέταση της 38χρονης, από το Ιατρικό προσωπικό διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της και δεν χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Κορίνθου για τα αίτια του συμβάντος.

Πηγή: loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ