Στον αέρα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας…?

89

Μετά από τρεις μήνες το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας συνεδρίασε (3.7.2019) και όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις τελευταίες εξελίξει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης έχασε την πλειοψηφία στις αποφάσεις.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης έφερε σαν θέμα τον προϋπολογισμό- ισολογισμό του Επιμελητηρίου, και σύμφωνα με πληροφορίες αντί η μέτρηση να ξεκινήσει με τα υπέρ, ξεκίνησε με τα κατά.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά 8 κατά μεταξύ αυτών και η κ. Μαρίνα Ταουξίδη, αλλά και η κ.Οικονόμου (επόπτης της οικονομικής επιτροπής) με την αιτιολογία ότι δεν ήταν στη διοικητική επιτροπή και δεν την κάλεσε η ορκωτή λογίστρια.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη κάτι αναπάντεχο, αλλά συνηθισμένο για τις εικόνες που διαδραματίζονται κατά καιρούς στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου άρχισε έντονα να την ρωτάει,

Για ποιον λόγο ψηφίζει κατά, απειλώντας την πως θα ελέγξει τις  αποδείξεις μια- μια. 

Μετά από αυτή τη διακοπή της μισής ώρας συνεχίστηκε η διαδικασία με τρία μόνο άτομα να ψηφίζουν υπερ:

Παναγιώτης Πιτσάκης,

Ελένη Μανάβη 

Βασίλης Αναστασόπουλος.

Λευκό: Ελένη Κωνσταντίνου (Γενική Γραμματέας)

Σωτήρης Κουκουλάκης

Πέτρος Αγραφιώτης 

Σωτήρης Σπηλιωτακάρας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τελικά η διακοπή ήρθε από τον σύμβουλο του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής  Σωτήρη Μουρίκη  που αποχώρησε με όλη την παραταξή του  όπως και ο Τάκης Λουζιώτης με όλη την παραταξή του αποχώρησαν…!  ο Σωτήρη Μουρίκη  μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό δεν είναι συμβούλιο, αλλά κατάντια του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Τελικά  αποχώρησαν   ένας- ένας οι συμβούλοι , έτσι διεκόπη το Συμβούλιο με 8/3 να χάνει την πλειοψηφία ο πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης. 

σ.σ.  Κατά την διάρκεια του Συμβουλίου  ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις μεταξύ  συμβούλων αλλά…δεν γράφονται.

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ